hoofdfoto jodenpeeldreef 8 goed woning gevel zij woning gevel zij en voor woning gevel achter schuur paardenstal binnen 3 paardenstal binnen 2 paardenstal binnen 4 paardenstal binnen 5 box paardenstal binnen paardenstal hout rijbak met woning rijbak overzichtsfoto loods woning gevel straat 3 wei met uitzicht (2) wei met uitzicht weiland 2 weiland woning woonkamer 2 woning woonkamer woning keuken (1) woning keuken (2) woning kantoor woning toilet woning douche woning slaapkamer woning slaapkamer 2 woning 2 woonkamer 2 woning 2 woonkamer woning 2 keuken (1) woning 2 keuken (2) woning 2 slaapkamer

Te koop: Jodenpeeldreef 8, 5764 RL De Rips

€ 500.000,- k.k.
Type object Paardenbedrijf, pension
Perceeloppervlakte 12.120 m²

Notitie

Algemeen

Woonboerderij met paardenstalling en weilanden, gelegen op een perceel van 1.21.20 hectare. Er is een bouwvergunning voor een overdekte rijbak. Het object is geschikt voor mantelzorg en gelegen in het buitengebied van De Rips.
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Paardenbedrijf, pension
  Bouwperiode 1929
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Dinsdag 7 maart 2017
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000418
Vraagprijs € 500.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 7 maart 2017
Laatste wijziging Vrijdag 15 september 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Paardenbedrijf, pension
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1929
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1 ha 21 a 20 ca

Omschrijving

Woonboerderij met paardenstalling en weilanden, gelegen op een perceel van 1.21.20 hectare. Er is een bouwvergunning voor een overdekte rijbak. Het object is geschikt voor mantelzorg en gelegen in het buitengebied van De Rips.

Indeling

Begane grond:
Hal met meterkast en toegang tot de woonkeuken voorzien van keukenblok en toegang tot kelder. Woonkamer met schouw met gaskachel, kantoor. Via een doorloop toegang tot de opkamer en trapopgang naar de zolder. Tussenbouw voorzien van toilet, doucheruimte met douche en wastafel en bijkeuken met witgoedaansluitingen.
In het achterhuis is een (mantelzorg-)woning gerealiseerd. De woning is toegankelijk middels een eigen ingang. De indeling is als volgt: Woonkamer met vloerverwarming en speksteenkachel. Keuken voorzien van keukenopstelling. Bergruimte. Slaapkamer. Doucheruimte voorzien van douche en wastafel. Toilet.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers.
In het achterhuis is een zolderruimte, alwaar meerdere slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Algemeen:
Het oorspronkelijk bouwjaar van de woning is 1929. In 1980 heeft een renovatie plaatsgevonden. De woonboerderij heeft een inhoud van circa 900 m³ en een woonoppervlakte van circa 240 m². Verder is de woning voorzien van thermopane beglazing en gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen.

Bedrijfsgebouwen:
De houten paardenstal is gebouwd in 2008 en heeft een oppervlakte van 150 m². De stal is voorzien van 5 paardenboxen, elk 3,50 m breed en er is elektriciteit aanwezig.

De voormalige ligboxenstal (1980) heeft een oppervlakte van 378 m² en is verbouwd naar een paardenstal voorzien van 5 paardenboxen, 1 box voor een merrie met veulen en 3 poetsplaatsen. Verder is er voldoende ruimte voor opslag van hooi en stro.

Verder is er een doelmatige werktuigenberging voor het stallen van diverse voertuigen en/of opslag van materialen.

Op het perceel ligt een omheinde rijbak met een afmeting van 75 m x 30 m en voorzien van lantaarnverlichting. Er is een vergunning voor het bouwen van een overdekte rijbak.

Plattegronden