1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 28a 29 30 begane grond gravenweg verdieping gravenweg 14a (medium) 14b (medium)
Verkocht

Te koop: Gravenweg 12, 8144 RK Lierderholthuis

€ 419.000,- k.k.
Type object ALV overig
Perceeloppervlakte 6.300 m²

Notitie

Algemeen

Op korte afstand van Zwolle gelegen (woon)boerderij met royale schuur met vrije overspanning, overige schuren, erf, tuin, ondergrond en weiland met uitzicht over de landerijen op een perceel van ca. 6.300 m2. Eventueel is aankoop van enige extra aanliggende grond bespreekbaar (tot in totaal 3.44.90 ha). De woonboerderij is keurig onderhouden en heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Ideaal voor... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object ALV overig
  Bouwperiode 1958
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Zaterdag 19 december 2015
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP0700157
Vraagprijs € 419.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zaterdag 19 december 2015
Laatste wijziging Zaterdag 29 juli 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object ALV overig
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1958
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 63 a

Omschrijving

Op korte afstand van Zwolle gelegen (woon)boerderij met royale schuur met vrije overspanning, overige schuren, erf, tuin, ondergrond en weiland met uitzicht over de landerijen op een perceel van ca. 6.300 m2. Eventueel is aankoop van enige extra aanliggende grond bespreekbaar (tot in totaal 3.44.90 ha). De woonboerderij is keurig onderhouden en heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Ideaal voor het houden van paarden en/of andere hobby- en/of bedrijfsmatige doeleinden, combinatie wonen-werken e.d.

Woonboerderij
De woonboerderij, met voor- en achterhuis, is in 1958 gebouwd. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen gas, water, elektra en op de riolering. De woning is voorzien van centrale verwarming. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing (2007). De begane grondvloer is van hout en de verdiepingsvloer is van beton. De kap is beschoten met eternitplaten. De inhoud van de boerderij met voor- en achterhuis bedraagt ca. 825 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond: hal, trapopgang, toilet, keuken, meterkast, woonkamer, bijkeuken, kelder en achterhuis.

Verdieping: overloop met vier slaapkamers en badkamer met douche en toilet.

Bijgebouwen

Schuur
Deze in 1982 gebouwde schuur heeft een afmeting van ca. 21,19 m x 26,80 m. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen spantconstructie met vrije overspanning en is gedekt met abc- golfplaten. De vloer is verhard met klinkers. De achtergevel is van hout. De schuur is toegankelijk middels een elektrisch bediende overhead-deur.

Kapschuur
Deze half open kapschuur is in 1960 gebouwd en later verlengd. De kapschuur heeft een afmeting van ca. 9 m x 12 m. Het geheel is opgetrokken uit deels betonelementen en deels houten gevels en is gedekt met abc-golfplaten.

Schuur
Deze schuur is gebouwd in 1964 en heeft een afmeting van ca. 8,5 m x 18,1 m. Het geheel is opgetrokken uit gemetselde gevels met een stalen spantconstructie en is gedekt met abc- golfplaten. De vloer is verhard met beton. De kap is beschoten met eternitplaten.

Kenmerken:
- Karakteristieke woonboerderij
- Rustige ligging en riant uitzicht over landerijen
- Gelegen nabij Zwolle
- Keurig onderhouden
- Veel ruimte en verbouwmogelijkheden

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

Bestemming
Volgens het vigerend bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Raalte heeft het object de bestemming agrarisch met waarden met agrarisch bouwvlak. Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwvoorschriften kan men zich wenden tot de gemeente Raalte.

Uitnodiging
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt.
Wij attenderen u er op dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehouden /onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouw verordening e.d.

Raadpleeg uw eigen makelaar !

De gegevens met betrekking tot het onroerend goed zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mochten er desalniettemin onjuistheden worden geconstateerd, dan kunnen aan deze brochure geen rechten worden ontleend.