DSC_4687.jpg DSC_4706.jpg DSC_4750.jpg DSC_4749.jpg DSC_4720.jpg DSC_4723.jpg DSC_4715.jpg DSC_4728.jpg DSC_4737.jpg DSC_4755.jpg DSC_4756.jpg DSC_4759.jpg DSC_4688.jpg DSC_4707.jpg DSC_4691.jpg DSC_4763.jpg

Te koop: Nollenweg 5, 1756 CN 't Zand

Prijs op aanvraag
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 8.500 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 120 m²

Notitie

Algemeen

Dit object is schitterend gelegen in de kust strook. Op de locatie treft u een vrijstaand woonhuis aan met diverse schuren.

De totale oppervlakte van dit object bedraagt 8.500m2 (00.85.00 ha) Tevens is er land bij te koop tot een totale oppervlakte van 6.41.80 ha

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd in 2003, onderheid met circa 60 palen. De gevels bestaan uit steens muren met spouw. Het dak is... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
  Bouwperiode 2003
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Dinsdag 22 september 2015
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer ATNH00089
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 22 september 2015
Laatste wijziging Maandag 12 juni 2017
Eigendomsrechten Gedeeltelijk perceel
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2003
Dakbedekking Dakpannen
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 8.500 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 120 m²
Inhoud 914 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Type Tuin rondom
Oriëntering Noorden
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
CV ketel
Bouwjaar 2003
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja

Omschrijving

Dit object is schitterend gelegen in de kust strook. Op de locatie treft u een vrijstaand woonhuis aan met diverse schuren.

De totale oppervlakte van dit object bedraagt 8.500m2 (00.85.00 ha) Tevens is er land bij te koop tot een totale oppervlakte van 6.41.80 ha

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd in 2003, onderheid met circa 60 palen. De gevels bestaan uit steens muren met spouw. Het dak is met pannen gedekt. Het gehele huis is voorzien van dubbele beglazing en wordt centraal verwarmd met op de begane grond vloerverwarming.
Verder bevindt zich op de begane grond een betonvloer en op de verdieping een houten vloer.

Het gehele huis is voorzien van een stofzuiginstallatie.

Indeling
De indeling van het woonhuis is als volgt:
Op de begane grond entree met trapopgang en toilet, woonkamer met open woonkeuken met inbouwapparatuur , bijkeuken, slaapkamer met tuindeur naar terras, badkamer met tuindeur, douche, ligbad en toilet; verder een dubbele garage ingericht als woonruimte, waarin een keukenblok en trapopgang naar verdieping.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en toilet en een bergruimte. Boven de garage is een open ruimte. De zolder kan bereikt worden via een vlizotrap op de verdieping.

Oude vijzelberg
Op de locatie bevindt zich de voormalige hooiberg uit 1948. De oppervlakte bedraagt circa 48 m2. Het dak bestaat uit rood metalen platen. De vloer is van beton. De ruimte wordt gebruikt als garage en berging.

Loods
Voorts staat er een voormalige varkensschuur uit 1956 met een oppervlakte van circa 128 m2 met betonvloer en gemetselde stenen gevels. De schuur is voorzien van een asbestcementgolfplaten dak. De goothoogte bedraagt circa 5,00 meter.
Het is een open ruimte met houten zolder.

Schuur
Deze loods is gebouwd in 1977 en in 1989 uitgebreid. De totale oppervlakte bedraagt circa 648 m2. De goothoogte bedraagt circa 4,00 meter. De gevels bestaan uit damwandprofiel-platen en zijn voorzien van een schuifdeur. Op het dak asbestcementgolfplaten. De vloer is van beton. In de schuur een werkruimte, een toiletgroep en een koelcel van 8 m x 18 m = 144 m2.
De loods is geheel geïsoleerd.

Erf
Het erf is circa 8.500 m2 groot met een ruime tuin bij de woning en ontsloten op de openbare weg.

Bloembollengrond
Achter de gebouwen ligt een rechthoekig perceel bloembollenland, zandland, gedraineerd op sloot. Het land is ontsloten naar de weg via het erf. Dit land is bij de woning te koop, Bij een gesplitste verkoop dient het land ontsloten te worden over het erf middels een eigen uitrit of een erfdienstbaarheid van weg.

Informeer naar de prijs met land.

Bestemming
Op dit moment is een beheersverordening van toepassing. Er is een ontwerp bestemmingsplan waarin het object een agrarische bouwblok heeft verkregen. In het plan staan wijzigingsbevoegdheden vermeld om de bestemming te wijzigen in woondoeleinden.

Bereikbaarheid
Op circa 7 km afstand liggen de steden Schagen en Den Helder op 10 km afstand met alle voorzieningen.

Het strand van Callantsoog ligt op circa 4 km afstand.

Omgeving
t Zand is een dorpje in de gemeente Schagen. Net buiten het dorp ligt er een natuurgebied. Hier bevindt zich De Eendenkooi, een bezoekerscentrum en een observatiehut. In diezelfde polder staan ook nog twee molens, ZijpeMolen P-VenMolen O-T.

Het nabijgelegen Schagen heeft een uitgebreid winkelaanbod. In een regio vol kleine dorpen en gehuchten is Schagen een belangrijk regionaal centrum. Niet alleen de markt op donderdag trekt een groot publiek; met name de vele feesten die door het jaar heen in de stad georganiseerd worden trekken bekijks.

De reeds genoemde Westfriese Folklore is er in de zomermaanden elke donderdag op de Schager Markt. Diverse oude ambachten worden tentoongesteld en nagespeeld in het centrum. Hoogtepunt is de grote optocht die in de morgen over het marktterrein trekt. Oude koetsen, heren en dames in diverse klederdrachten en uiteraard muziek maken deze optocht tot een populaire attractie die, zeker bij mooi weer, veel toeristen naar het Schagense lokt.

Een ander feest dat tot ver buiten Schagen bekend en berucht is, is dePaasveetentoonstelling Schagen. Dit oude feest draait om de jaarlijkse vee tentoonstelling die op de woensdag tien dagen voor Pasen op het marktplein wordt gehouden. Ook kent men Popweekend in Schagen, hier treden diverse artiesten op. Dit gebeurt op een tweetal podia op de Markt. Dit festijn vindt altijd plaats op het eerste weekend van augustus en trekt tienduizenden bezoekers.

Ook buiten de grote feesten om blijft Schagen een belangrijk regionaal uitgaanscentrum.

Lokatie omschrijving:
Het object is gelegen in het buitengebied van 't Zand

Bestemming:
Volgens Ruimtelijke Plannen heeft het object een agrarische bestemming met bouwblok in het kader van het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied. Thans is een beheersverordening van toepassing.

Situering:
Dit object is gelegen in het buitengebied van 't Zand. Nabijgelegen steden zijn Schagen en Den Helder en op korte afstand van Callantsoog en het strand.

Gronden:
De totale oppervlakte van het object bedraagt circa 0.85.00 ha. Indien ook het land wordt aangekocht is de oppervlakte 6.41.80 ha