hoofdfoto woning woonkamer 2 goed woning woonkamer woning keuken woning keuken 2 woning bijkeuken woning kantoor 2 goed woning kantoor woning achterhuis woning achterhuis 2 woning achterhuis zolder woning slaapkamer 2 woning slaapkamer 2-1 woning slaapkamer 3 woning slaapkamer 4 woning slaapkamer 4-1 woning badkamer woning badkamer 2 gevel achter en zij achterzijde gevel zij en achter gevel, voor en zij achterzijde schuur aan open loods schuur met terras schuur binnen schuur binnen 2 schuur open loods met uitzicht schuur open loods landbouwgrond begane_grond verdieping 3d_begane_grond 3d_verdieping
Verkocht

Te koop: Burgemeester Douvenstraat 2, 5854 AE Bergen

€ 375.000,- k.k.
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 3.400 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 167 m²

Notitie

Algemeen

Woonboerderij met voormalige bedrijfsbijgebouwen op een perceel van circa 3.400 m². Uit te breiden met ca. 1.65 ha. Het object is geschikt voor diverse doeleinden.
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
  Bouwperiode 1958
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Vrijdag 11 november 2016
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000393
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 11 november 2016
Laatste wijziging Dinsdag 11 juli 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1958
Dakbedekking Dakpannen
Isolatievormen Dakisolatie
Vloerisolatie
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.400 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 167 m²
Inhoud 500 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 8 (waarvan 5 slaapkamers)
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Woonboerderij met voormalige bedrijfsbijgebouwen op een perceel van circa 3.400 m². Uit te breiden met ca. 1.65 ha. Het object is geschikt voor diverse doeleinden.

Indeling

Begane grond: Hal (voorzien van vloerverwarming) met trapopgang naar eerste verdieping, toegang naar woonkamer, woonkeuken en slaapkamer/kantoor. Woonkamer met vloerverwarming en mogelijkheid voor open haard. Woonkeuken met keukenopstelling voorzien van o.a. koelkast, afzuigkap, kookplaat, vaatwasser en combimagnetron. Tevens is er toegang tot de voorraadkelder. De voormalige slaapkamer op de begane grond is in gebruik als kantoor en is voorzien van vloerverwarming. De bijkeuken heeft witgoedaansluitingen, wasbak met warm en koud waterkraan en toilet. Tevens is er in de bijkeuken een trapopgang naar de eerste verdieping. Het achterhuis (ca. 60 m²) is in gebruik als werkplaats/berging. De vloer is van beton met de voormalige grup en er is een zolder boven het achterhuis met een betonvloer.

Eerste verdieping: Overloop met 3 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel. Badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet en dakkapel. Middels een trapopgang in de bijkeuken is een hobbyruimte/slaapkamer en de 4e slaapkamer bereikbaar. Tevens is het mogelijk om op de verdieping meerdere slaapkamers te realiseren.

Algemeen:
De woonboerderij is traditioneel gebouwd in 1958 en in de loop van de jaren gerenoveerd. Het dak is geïsoleerd en gedekt met pannen en de vloer is eveneens geïsoleerd. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
Deze woning met bijgebouwen is zeer geschikt voor het uitoefenen van een beroep aan huis of het hobbymatig houden van dieren.

Het object heeft de agrarische bestemming, welke omgezet kan worden naar woonbestemming.

Bijgebouwen:
De kleine schuur is gebouwd in 1958 en is van goede kwaliteit. De gevels zijn in spouw gezet. Er is een werkplaats aanwezig in deze schuur. Het resterende deel is een garage. De vloer is van beton. Er is elektra met krachtstroom aanwezig en toegang tot de schuur middels 1 grote deur en 3 loopdeuren. Boven de werkplaats is een betonzolder aanwezig. Het dak is gedekt met pannen en is gedeeltelijk geïsoleerd.
De landbouwschuur is gebouwd omstreeks 1958 en heeft een afmeting van circa 10 m x 13 m. De vloer is van beton, de gevels zijn gemetseld in spouw en het dak is gedekt met pannen. Er is elektra aanwezig in de schuur. De vloer is van beton.
De open veldschuur is gebouwd omstreeks 1960 en opgetrokken met damwandprofielplaten op gemetselde muren. De vloer is van betonklinkers en er is elektra aanwezig.

Situering:
Gelegen in het centrum van het dorp, met vrij uitzicht aan de achterzijde. Voor voorzieningen is het dorp aangewezen op Nieuw-Bergen, gelegen op een afstand van ruim 1 kilometer.