nieuwe hoofdfoto Maashees, De Breid 11.JPG Maashees, De Breid 11 hoofdfoto zonder bord.JPG achtegevel 2.jpg tuin.jpg binnenplaats.JPG binnenplaats 2.JPG gevel kantine.jpg loods.jpg openveldschuur.jpg woonkamer.jpg woonkamer 2.jpg woonkamer 3.jpg keuken eethoek.jpg keuken.jpg keuken 2.jpg kamer met vide.jpg kamer met vide 2.jpg fietsenstalling.jpg Maashees, De breid 11 035.jpg badkamer.jpg kantoor woning.jpg kantoor.jpg kantinekantoor.jpg spreekkamer.jpg 7 2015(945) 4 x 3

Te koop: De Breid 11, 5823 AA Maashees

Prijs op aanvraag
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 10.000 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 400 m²

Notitie

Algemeen

Prachtige woonboerderij met tuin, landbouwschuur en open opslagloods, gelegen op een perceel van 1000 m². Geschikt voor diverse doeleinden.

De indeling van de woonboerderij is als volgt:

Begane grond:

Hal, royale woonkamer (60 m²) met gashaard, woonkeuken met keukeninrichting (2005) voorzien van afzuigkap, inductie kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, hardstenen aanrechtblad... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
  Bouwperiode 1950
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Donderdag 10 september 2015
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000287
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 10 september 2015
Laatste wijziging Donderdag 23 juni 2016
Eigendomsrechten Gedeeltelijk perceel
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1950
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 10.000 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 400 m²
Inhoud 1.150 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 9 (waarvan 5 slaapkamers)

Omschrijving

Prachtige woonboerderij met tuin, landbouwschuur en open opslagloods, gelegen op een perceel van 1000 m². Geschikt voor diverse doeleinden.

De indeling van de woonboerderij is als volgt:

Begane grond:

Hal, royale woonkamer (60 m²) met gashaard, woonkeuken met keukeninrichting (2005) voorzien van afzuigkap, inductie kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, hardstenen aanrechtblad en er is toegang tot een kelder (ca. 16 m²). Study, bijkeuken, ontspanningsruimte met vide en fietsenberging.

Eerste verdieping:

Overloop, 5 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast. Badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Inloopkast en open zolder.

Tuin:

De onder architectuur aangelegde tuin op het zuiden isgedeeltelijk ommuurd door gebouwen en voorzien van terras, vijver en bergingsmogelijkheid.

Algemeen:

De woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1950 en volledig gerenoveerd in 2005. Op de begane grond zijn de vloeren voorzien van natuursteen met vloerverwarming. In de woonkamer ligt een houten vloer. De woning is voorzien van vloer- en dakisolatie en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

De bijgebouwen:

Kantoor:

In het bestaande gebouw is een kantoor gemaakt voorzien van entree met desk, kantoor met 4 werkplekken, doorgang naar spreekkamer, archiefruimte, opslag/berging. Pantry, toilet, kast, extra kantoorruimte, douche en kantine. Boven het kantoor is een zolder met houten vloer. Dit is een bergzolder welke niet geïsoleerd is. Het kantoor heeft een totale oppervlakte van ca. 195 m².

Open opslagloods:

Er is een open opslagloods die gebouwd is in 2008 en heeft een oppervlakte van ca. 316 m². De fundering is op poeren en de muren zijn in spouw met damwandprofielplaten. Er is een stalen spantconstructie en het dak is gedekt met asbestvrije golfplaten. In deze loods is een afgesloten ruimte welke is voorzien van keukentje, douche en toilet. Er is krachtstroom en een zolder van circa 36 m².

Opslagschuur/aparte werkplaats:

Deze schuur werd gebouwd in 1975 en heeft een fundering op staal, de muren zijn in spouw gemetseld met aan de binnenzijde kalkzandsteen en aan de boutenzijde een gebakken steen en een oppervlakte van ca. 335 m². Het dak is gedekt met abc-golfplaten en de vloer is van beton. In deze schuur is een magazijn. De werkplaats met smeerput, water, krachtstroomis voorzien van een betonvloer (120 m²). Het dak in deze ruimte is geïsoleerd met dupanel.

Machineloods:

Deze loods werd gebouwd in 1990 en heeft een afmeting van 15 x 25 m, een nokhoogte van 7,2 m en een goothoogte van 4,3 m. De fundering is op beton en de gevels zijn opgetrokken met betonsteen en damwandprofielplaten. Er is een stalen spantconstructie en de vloer is van klinkers. De toegang is middels een overheaddeur van 4,5 x 4,5 m.

Wasplaats:

De wasplaats is voorzien van en put, een vloeistofdichte vloer met keuringsrapport (2010) en olie- en vetscheider.

Bestemming:
De bestemming is volgens het bestemmingsplan buitengebied van de gemeente Boxmeer agrarisch extensiveringsgebied en niet-agrarische bedrijven en/of functies. Tevens biedt het huidige bestemmingsplan de mogelijkheid voor 2 bedrijfswoningen op deze locatie.

Situering:
Gelegen aan de rand van het dorp Maashees.