1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 dsc_0016 (medium) dsc_0018 (medium) dsc_0019 (medium) dsc_0020 (medium) dsc_0025 (medium) dsc_0027 (medium) dsc_0030 (medium) dsc_0040 (medium) dsc_0042 (medium) dsc_0045 (medium) dsc_0064 (medium) begane_grond 1e_verdieping
Verkocht

Te koop: Wijheseweg 36, 8101 MB Raalte

€ 450.000,- k.k.
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 51.030 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 133 m²

Notitie

Algemeen

Paardenhouderij met woonboerderij, rijhal van ca. 22 m x 41 m en veel stalruimte op 1.09.54 ha. Eventueel is aankoop van extra aanliggende grond bespreekbaar (tot in totaal 5.10.30 ha). De boerderij heeft een eigen toegangsweg, vrij uitzicht en is gelegen in een fraaie omgeving. Het geheel is ideaal voor het houden van paarden en/of andere hobby- en/of bedrijfsmatige doeleinden, combinatie wonen-w... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
  Bouwperiode 1930
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Dinsdag 11 oktober 2016
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP0700195
Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 11 oktober 2016
Laatste wijziging Dinsdag 23 mei 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1930
Dakbedekking Dakpannen
Bitumen
Isolatievormen Spouwmuren
Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 51.030 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 133 m²
Inhoud 550 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 51 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Vrij uitzicht
Buiten bebouwde kom
Uitrusting
Warm water Geiser
Verwarmingssysteem Gaskachels
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Paardenhouderij met woonboerderij, rijhal van ca. 22 m x 41 m en veel stalruimte op 1.09.54 ha. Eventueel is aankoop van extra aanliggende grond bespreekbaar (tot in totaal 5.10.30 ha). De boerderij heeft een eigen toegangsweg, vrij uitzicht en is gelegen in een fraaie omgeving. Het geheel is ideaal voor het houden van paarden en/of andere hobby- en/of bedrijfsmatige doeleinden, combinatie wonen-werken e.d.

Woonboerderij
De woonboerderij is in 1930 gebouwd. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen gas, water, elektra en op de riolering. De woning is voorzien van gaskachels. De warmwatervoorziening geschiedt via een Vaillant-geiser. De begane grondvloer is van hout en beton en de verdiepingsvloer is van hout. De benedenverdieping is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het achterhuis heeft houten bintwerk en een vaste zolder. De inhoud van de woonboerderij bedraagt ca. 550 m3 (incl. achterhuis) en de indeling is als volgt:

Begane grond: hal, meterkast, trapopgang, keuken, woonkamer, slaapkamer, toilet, badkamer, doorloop, kamer, kelder en achterhuis met paardenbox en opslagruimte.

Verdieping: overloop met inbouwkasten, één slaapkamer en zolder (achterhuis).

Kenmerken:
- Vrij gelegen
- Mooie rijhal
- Woonboerderij dient gemoderniseerd te worden
- Nabij Raalte en verbindingswegen
- Veel ruimte en verbouwmogelijkheden.

Paardenstal
Deze paardenstal is gebouwd in de begin jaren ’90 en heeft een afmeting van ca. 7 m x 16 m. Het geheel is opgetrokken uit halfsteensmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met deels abc-golfplaten. Ingericht met 7 paardenboxen. De vloer is verhard met tegels en deels een roostervloer.

Rijhal
Deze rijhal is in 1997 gebouwd en heeft een afmeting van ca. 22 m x 41 m. Het geheel is opgetrokken uit gevels van damwandprofielplaten op een stenen borstwering met een stalen spantconstructie en is gedekt met asbestvrije golfplaten. In gebruik als rijhal, voorzien van binnenbak (geheel zand).

Paardenstal
Deze stal van ca. 4 x 14 m is gebouwd in 1978. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met deels abc-golfplaten. De schuur is ingericht met 5 paardenboxen. De vloer is onverhard. Aangebouwd bevindt zich een garage en een bergruimte.

Pluimveestal
Deze stal uit jaren ‘60 met een afmeting van ca. 15 m x 44 m is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met abc-golfplaten. De vloer is verhard met beton. De kap is geïsoleerd. Ingericht met 7 paardenboxen.

Pluimveestal
Deze stal is gebouwd in de jaren ‘60 en heeft een afmeting van ca. 16 m x 35 m. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en gedekt met abc-golfplaten. De vloer is verhard met beton en de kap is geïsoleerd. In gebruik als berging.

Voorts aanwezig:
- buitenbak van ca. 23 m x 57 m.;
- erfverharding.

Bestemming en vergunning
Volgens het bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Raalte is de Enkelbestemming van het object Agrarisch met agrarisch bouwvlak en functieaanduiding intensieve veehouderij (bron: www.ruimtelijkeplannen.nl). Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwvoorschriften kan men zich wenden tot de gemeente Raalte telefoonnummer 0572-347799.
Het bedrijf heeft een vergunning voor het houden van 5 volwassen paarden en 1.470 opfokhennen overig, overeenkomend met 264,9 kg ammoniak.

Algemeen

Uitnodiging
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt.
Wij attenderen u er op dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen.

Voorbehouden / onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouw verordening e.d.

Raadpleeg uw eigen makelaar !

De gegevens met betrekking tot het onroerend goed zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mochten er desalniettemin onjuistheden worden geconstateerd, dan kunnen aan deze brochure geen rechten worden ontleend.