12-034 s4b overzichtskaart blekemeer te uddel

Te koop: Dubbele landelijke woningen, ruim opgezet en van alle luxe voorzien. Gebouwd van duurzame materialen.

€ 185.000,- v.o.n.
Adres: Blekemeer, 3888LG Uddel
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.192 m²

Notitie

Algemeen

Blekemeer 22

Midden op de Veluwe ligt Uddel. Het dorp heeft ongeveer 2800 inwoners. De recreatiegebieden Uddelermeer en Bleke Meer zijn landelijk bekend. Uddel ligt in de gemeente Apeldoorn.

Op deze plek stond ooit een agrarisch bedrijf. De stallen zijn inmiddels gesloopt en daarvoor in de plaats worden vijf woningen gebouwd. De bestaande boerderijwoning met bijgebouw blijft bestaan en daarb... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Woensdag 21 september 2016
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP0900212
Vraagprijs € 185.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 21 september 2016
Laatste wijziging Dinsdag 5 september 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.192 m²

Omschrijving

Blekemeer 22

Midden op de Veluwe ligt Uddel. Het dorp heeft ongeveer 2800 inwoners. De recreatiegebieden Uddelermeer en Bleke Meer zijn landelijk bekend. Uddel ligt in de gemeente Apeldoorn.

Op deze plek stond ooit een agrarisch bedrijf. De stallen zijn inmiddels gesloopt en daarvoor in de plaats worden vijf woningen gebouwd. De bestaande boerderijwoning met bijgebouw blijft bestaan en daarbij komen drie vrijstaande woningen en een dubbele erfwoning.

De natuur op en om het erf blijft zoveel mogelijk behouden. De Hierdense Beek met boombeplanting geeft het geheel karakter. De bestaande doorbraak van de houtsingel wordt gebruikt als wandelpaadje voor een informele ontsluiting van het erf. De beplantingen, bestaande uit bomen, een boomgaard en hagen vormen het nieuwe ruimtelijk kader van het erf. Het groene pleintje midden op het erf is een ontmoetingsplek voor jong en oud, eventueel te voorzien van gemeenschappelijke speelattributen en/of een kleine dierenweide.

Over de inrichting en het onderhoud van de landschappelijk beplanting zijn afspraken gemaakt met de gemeente. De verplichting tot aanleg, onderhoud en instandhouding gaat over op de kopers.

De nieuwe woningen worden gebouwd in een landelijke stijl. Daardoor blijft de herinnering aan het agrarische bedrijf dat er ooit stond in ere. De woningen worden ruim opgezet en zijn straks van alle luxe voorzien. Duurzame materialen als baksteen, gebakken pannen en riet garanderen een lange levensduur. Speels en warm door het terugleggen en verspringen van gevels en het gebruik van onderhoudsarm, verduurzaamd hout.

Kleinere ramen en vensters aan de kant van het erf waarborgen uw privacy. De grote ramen en vensters richting het landschap halen de natuur in huis. Daglicht komt tot ver in de woning binnen. U geniet hier van het prachtige uitzicht op uw eigen terrein en het omliggende landschap.

Het bouwplan is goedgekeurd door de commissie ruimtelijke kwaliteit (welstand).

Dit plan en de bouwgrond worden u aangeboden zonder architecten- en/of aannemersverplichtingen. De tekeningen liggen helemaal klaar. U kunt zelf een aannemer kiezen of u kiest de projectaannemer. Het ontwerp van de woning en de privétuin kan aangepast worden aan uw eigen wensen, mits dit technisch en binnen de voorschriften mogelijk is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Foto's