Stolp B (3D) Stolp A (voorzijde) Stolp A (rechterzijde) Stolp A (achterzijde) Stolp B (dwars doorsnede) Voorbeeld Stolp A Kavelindeling Erfindeling en erfbeplanting noorddijkerweg 33-35 te Ursem Stolpboerderij A
Topper

Te koop: !!UNIEKE kans!! Een nieuw te bouwen halve stolpboerderij nabij Ursem in Noord-Holland. Een fantastische kans om landelijk en vrij te kunnen wonen!!!

€ 415.000,- k.k.
Adres: Noorddijkerweg 33, 1645 VC Ursem
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.500 m²

Notitie

Algemeen

Aan de Noorddijkerweg nabij Ursem zullen twee traditionele nieuwe stolpboerderijen worden gebouwd. Twee nostalgische en karakteristieke piramiden van Noord-Holland met de luxe en het comfort van de huidige tijd. De bouwplannen zijn reeds goedgekeurd en de omgevingsvergunning is afgegeven. Dus u kunt over een jaar wonen in uw eigen deel van een nieuwe stolp.

Het totale project bestaat uit twee... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Vrijdag 24 februari 2017
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer ATNH00155
Vraagprijs € 415.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 24 februari 2017
Laatste wijziging Woensdag 29 november 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Tentdak
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 14,5 m.
Lengte 55 m.
Perceeloppervlakte 1.500 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Aan de Noorddijkerweg nabij Ursem zullen twee traditionele nieuwe stolpboerderijen worden gebouwd. Twee nostalgische en karakteristieke piramiden van Noord-Holland met de luxe en het comfort van de huidige tijd. De bouwplannen zijn reeds goedgekeurd en de omgevingsvergunning is afgegeven. Dus u kunt over een jaar wonen in uw eigen deel van een nieuwe stolp.

Het totale project bestaat uit twee stolpboerderijen (Type A en Type B) waarvan van Type A alleen nog de rechter helft te koop is. Deze halve stolp wordt gebouwd op een bouwkavels van ca. 1.500 m2. De inhoud van de nieuw te bouwen halve stolp bedraagt circa 800 m3. De stolp Type B is al geheel verkocht.

Met de bouw wordt na de bouwvak begonnen, er is reeds overeenstemming met een aannemer m.b.t. tot de bouw van de stolpen (Aannemingsbedrijf De Jong Ursem uit Ursem).
De stolp heeft een totale afmeting van 15 m x 16 m en zal worden voorzien een stenen topgevel met lofwerk (Stolp A, nr. 33).
Voor de koper is er een halve stolp van 7,5 m x 16 m te koop.
In de stolp is ruimte voor 3 verdiepingen naast de begane grond van ca. 120m2. De halve stolp kan casco of volledig afgewerkt worden opgeleverd. Indien u kiest voor casco kunt het geheel nog volledig naar eigen idee indelen en inrichten. Hiermee zou u ook kantoor of werk aan huis kunnen realiseren.
Kortom een unieke en bijna eenmalige kans om uw ultieme droom waar te maken!!!

Prijzen
Gehanteerde vraagprijs betreft de casco stolp A op 1.500 m2 bouwgrond, zonder schuur.
Overzicht prijzen/mogelijkheden
- Stolp A rechterhelft, casco opgeleverd: € 415.000,- (k.k.)
- Stolp A rechterhelft, volledig afgewerkt: € 570.000,- (k.k.)
- Stolp B rechterhelft, reeds verkocht

Bestemming
Het perceel heeft de bestemming wonen
Bouwkavel 1 heeft een breedte van ca. 25,5 m en een diepte van ca. 60 m, totaal ca. 1.500 m2 (Stolp A, rechterhelft woning 2).
Achter de stolp mag ook een bijgebouw (b.v. garage of schuur) worden geplaatst. Hierin zou eventueel ook nog een bed & breakfast of kantoor aan huis gerealiseerd kunnen worden. Indien wenselijk is eventueel meer grond bespreekbaar.

Ligging
De kavel ligt in landelijk open gebied door weilanden omgeven met aan de achterzijde een ruim en vrij uitzicht.
Naast het perceel staan nog enkele woningen en agrarische bedrijven.

Ontsluiting
Het perceel zal worden ontsloten door een nieuwe gronddam aan de wegzijde.

Nutsvoorzieningen
De nutsvoorzieningen dienen nog aangelegd te worden.

Omgeving
De kavel ligt op een afstand van:
1,5 km van Ursem
6 km van Heerhugowaard
12 km van Alkmaar
13 km van Hoorn
46 km van Haarlem
50 km van Amsterdam/Schiphol

De dorpskern Ursem maakt deel uit van de gemeente Koggenland en voor een klein deel in de gemeente Alkmaar. Ursem ligt tussen de steden Alkmaar en Hoorn en nabij Heerhugowaard. Tot en met 31 december 2014 was een klein deel van Ursem onderdeel van de gemeente Schermer. Op 1 januari 2015 ging dat gedeelte samen met de gemeente op in de gemeente Alkmaar.

Voorzieningen
Op één van de voormalige voetbalvelden is een nieuwe brede school gebouwd, met onder meer twee basisscholen, een kinderopvang en een bibliotheek voor de jeugd. Ook is er een verzorgingscentrum voor ouderen gevestigd. In het dorp kan men ook terecht voor de eerste levensbehoeften, terwijl ook daar een bibliotheek aanwezig is. Ursem kent een rijk verenigingsleven uiteenlopend van sportverenigingen, toneelvereniging, scouting, een Historische Kring tot en met een kunstkring. De Ursemmerplas is het belangrijkste recreatiegebied in de gemeente en omgeving. Daar is ook een camping gevestigd. Het dorp herbergt in het zuiden van de woonkern een Hertenkamp. Verder zijn er twee kerken in het dorp.
Op korte afstand van Ursem liggen de gezellige steden Alkmaar en Hoorn. Hier vindt men nog de gezellige authentieke centra met de Kaasmarkt in Alkmaar en het karakteristieke centrum van Hoorn.
Zowel in Alkmaar als in Hoorn is een treinstation en zijn MBO en HBO scholen gevestigd. Ook beschikken beide steden over een ziekenhuis.
In de omgeving van Ursem ligt een golfbaan in Spierdijk met een gezellige golfvereniging, daarnaast zijn er ook meerdere golfbanen in de regio nabij Alkmaar en Hoorn.

Indeling

Indien de woning geheel afgewerkt wordt opgeleverd is er beneden een hal/entree met de meterkast, trap naar boven en toilet, via de hal komt men in de woonkamer (14,5 m2) en in de ruime keuken (27,5 m2) met openslaande tuindeuren. Vanuit de keuken komt men in de bijkeuken met kleine uitbouw en achterom.

Indien de woning casco wordt opgeleverd kunt u de gehele begane grond nog grootendeels naar eigen inzicht inrichten en indelen.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop en drie slaapkamers (waarvan 1 master bedroom met inloopkast) en de badkamer met douche en apart toilet indien de woning volledig afgewerkt.

Indien de woning casco wordt opgeleverd kunt u de gehele verdieping nog grootendeels naar eigen inzicht inrichten en indelen.

Tweede verdieping

Via een vaste trap koomt u op de de tweede verdieping waar zich een vierde slaapkamer bevindt en een ruime bergkast.

Indien de woning casco wordt opgeleverd kunt u de gehele verdieping naar eigen inzicht inrichten en indelen.

Overige verdiepingen

De derde verdieping is nog een ruime zolder die geheel vrij wordt opgeleverd.