Uw partner in aan- en verkoop van objecten in het buitengebied

Voelt u de vrijheid? Dan is wonen in een landelijk gebied wellicht iets voor u..

Uw partner in aan- en verkoop van objecten in het buitengebied

Emigreren doe je nooit alleen!

Als we zeggen dat je niet alleen emigreert, bedoelen we dat u er niet alleen voor staat.

Emigreren doe je nooit alleen!

Taxatie

De makelaars zijn gespecialiseerd in landelijk onroerend goed en kunnen daardoor goed de waarde bepalen van uw pand. Doordat  ze bekend zijn in de regio, kunnen ze ook deze regionale informatie meenemen en uw object op de juiste waarde schatten.

Onze regelmatige bijscholing, grote praktijkervaring en inschakeling van specialisten maken een taxatie door de makelaars van Landelijk-wonen.nl tot een taxatie met meerwaarde.

Een aantal makelaars van Landelijk-wonen.nl is aangesloten bij de Stichting VastgoedCert. Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd.

Een aantal makelaars van Landelijk-wonen.nl is aangesloten bij SCVM. SCVM staat voor Stichting Certificering voor Makelaars en taxateurs, een kwaliteitsregister. De SCVM-geregistreerde makelaars en taxateurs zijn allemaal in het bezit van het DNV GL-certificaat makelaar/taxateur onroerende zaken of taxateur onroerende zaken volgens de norm ISO 17024.  

 

Recent bekeken