Uw partner in aan- en verkoop van objecten in het buitengebied

Voelt u de vrijheid? Dan is wonen in een landelijk gebied wellicht iets voor u..

Uw partner in aan- en verkoop van objecten in het buitengebied

Emigreren doe je nooit alleen!

Als we zeggen dat je niet alleen emigreert, bedoelen we dat u er niet alleen voor staat.

Emigreren doe je nooit alleen!

VastgoedPRO

VastgoedPRO en Landelijk-wonen.nl werken samen op het gebied van kwaliteitsnormen, deskundigheids- bevordering, deskundigheidsbewaking en professionele dienstverlening voor agrarische makelaars en taxateurs. Daarnaast focussen Landelijk-wonen.nl en VastgoedPRO zich op het realiseren van transparantie op het gebied van datapresentatie, data uitwisseling en het inzichtelijk maken van transactie gegevens in de agrarische markt.

Alle aangesloten franchisenemers van Landelijk-wonen.nl zijn erkend lid Landelijke Makelaars en Taxateurs van VastgoedPRO.

VastgoedPRO, ontstaan in december 2009 als fusie organisatie tussen Register Vastgoed taxateurs RVT en Landelijke Makelaars Vereniging LMV neemt hiermee samen met de  franchisenemers van Landelijk-wonen.nl een leidende positie in binnen het agrarisch en landelijk vastgoed.

VastgoedPRO is een beroepsorganisatie en keurmerk. Dit betekent dat alle Landelijk-wonen.nl makelaars voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van deskundigheid, kwaliteit, integriteit en professionaliteit. Zij hebben de kwaliteitstoets van VastgoedPRO doorstaan. Alle Landelijk-wonen.nl makelaars werken met de Algemene voorwaarden opgesteld door VastgoedPRO. 

  

Recent bekeken