Uw partner in aan- en verkoop van objecten in het buitengebied

Voelt u de vrijheid? Dan is wonen in een landelijk gebied wellicht iets voor u..

Uw partner in aan- en verkoop van objecten in het buitengebied

Emigreren doe je nooit alleen!

Als we zeggen dat je niet alleen emigreert, bedoelen we dat u er niet alleen voor staat.

Emigreren doe je nooit alleen!

Taxaties

Het taxeren van agrarische onroerende zaken is een vak apart. Naast kennis van de waarde van de onroerende zaak, is het ook van groot belang om te weten met welk doel er getaxeerd wordt. Bij een agrarische taxatie gaat het erom de waarde van een zaak op een bepaald moment en voor een bepaald doel nauwkeurig te bepalen, waarbij de economische factoren van de markt en alle omstandigheden en mogelijkheden meegewogen worden.

Voorbeelden van redenen voor taxaties zijn:

  • Vrije verkoop
  • Executie verkoop
  • Financiering
  • Inbreng in een BV
  • Bedrijfsovername
  • Staken van het bedrijf
  • (Gedeeltelijke) overbrenging naar privé
  • Erfbelasting

De taxateurs van AgriTeam Makelaars zijn bij uitstek deskundig in het agrarisch taxeren. Samen met u en uw accountant wordt de taxatiegrondslag bepaald om op die manier tot de meest optimale taxatie te komen.

Onze regelmatige bijscholing, grote praktijkervaring en inschakeling van specialisten maken een taxatie door AgriTeam Makelaars tot een taxatie met meerwaarde.

AgriTeam Makelaars zijn aangesloten bij de Stichting VastgoedCert. Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd.

AgriTeam Makelaars zijn aangesloten bij SCVM. SCVM staat voor Stichting Certificering voor Makelaars en taxateurs, een kwaliteitsregister. De SCVM-geregistreerde makelaars en taxateurs zijn allemaal in het bezit van het DNV GL-certificaat makelaar/taxateur onroerende zaken of taxateur onroerende zaken volgens de norm ISO 17024.

Recent bekeken