Nieuws

Gezocht: (zelfstandig) agrarisch makelaar/adviseur (M/V)

‘Agriteam Makelaars’ en ‘Landelijk-Wonen.nl’ is een landelijke franchiseorganisatie op het gebied van makelaardij, taxaties en advies. Met 13 vestigingen in Nederland zijn wij zowel actief in de agrarische sector als ook in de woningmakelaardij in het buitengebied.Voor ons makelaarskantoor in Sint Anthonis zijn wij op zoek naar een

(zelfstandige) agrarisch makelaar/adviseur/taxateur (M/V)

Het beschikbare werkgebied is de provincie Noord-Brabant, het zuiden van Gelderland en het noorden van Limburg. Wij werken met een team van 5 makelaars/adviseurs die worden ondersteund door 2 medewerkers.
 

De functie
In deze functie treed je toe tot ons team als makelaar/adviseur/ondernemer en word je medevennoot (geen loondienstverband) van ons kantoor. Je behandelt zelfstandig cliënten vanuit jouw eigen vakgebied. Je ondersteunt de collega’s vanuit jouw expertise en deelt jouw kennis met hen. Samen met de collega’s uit het team ben je verantwoordelijk voor de optimale zorg van onze klanten.

De kandidaat
Je bent een betrokken en professionele makelaar/adviseur met een stevige persoonlijkheid. Je werkt met passie en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vak. Je werkt zelfstandig en weet wat je doet en kunt, maar ziet ook de kracht van samenwerken en wilt hieraan een actieve bijdrage leveren. Je bent proactief en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Communicatief ben je sterk en een portie humor is welkom. Tevens verwachten we van je dat je mee denkt en sparringpartner bent in de ontwikkelingen van ons bedrijf en jouw vak.

Functie-eisen
* Je bent in het bezit bent van het makelaarsdiploma en een Landelijk Vastgoed-certificering is een pré;
*  Affiniteit met de landbouwsector is een must;
* Je beschikt over ervaring en certificering op het gebied van taxaties;
* Initiatiefrijk, dynamisch en ondernemerszin.

Ben je enthousiast geraakt voor deze functie, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Je kunt jouw motivatiebrief met CV richten aan William Peters. Stuur deze naar sintanthonis@agriteam.nl of naar Agriteam Makelaars, Breestraat 20, 5845 AV Sint Anthonis. Voor informatie kun je contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer (0485) 387 300.

Agrarische taxatie nodig?

Taxaties van agrarische onroerende zaken

Het taxeren van agrarische onroerende zaken is een vak apart. Naast kennis van de waarde van de onroerende zaak, is het ook van groot belang om te weten met welk doel er getaxeerd wordt. De taxateurs van Agriteam Makelaars zijn bij uitstek deskundig in het agrarisch taxeren.