Kaart
Verkocht

Woning te koop in Overijssel: Haersterbroekweg 2, Zwolle

8035 PM Zwolle
Vraagprijs € 479000
Oppervlakte / omvang:  4400 m²

WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUWEN

Prachtig gelegen vrijstaande woning met bijgebouwen op een oppervlakte van ca. 4.400 m². De aangebouwde schuur en overige bijgebouwen bieden talloze mogelijkheden, ideaal voor een paardenliefhebber en/of hobbymatige, agrarische bedrijfsmatige activiteiten (agrarische bestemming).

Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, weids uitzicht over de landerijen en alle voorzieningen op een paar minuten rijden van Zwolle. Het geheel behoeft renovatie en is ideaal voor de handige klusser die buitenaf wil wonen. Zwolle biedt alle voorzieningen die u nodig heeft, basisscholen, voortgezet, middelbaar  en hoger onderwijs, sport, openbaar vervoer (trein en bus), veelzijdige winkelcentra, restaurants, etc. Indien u geen interesse heeft in de schuren is het wellicht mogelijk de sloopmeters te verkopen.

KENMERKEN:

- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen

- Boerderij/achterhuis/schuur en bijgebouwen met veel mogelijkheden

- Ideaal voor een paardenliefhebber

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

 

Woonboerderij

Deze woning is gebouwd in 1960. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk (nageïsoleerd) en is gedekt met pannen. De begane grond vloer is van hout en beton en de verdiepingsvloer is van hout. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, gas en waterleiding doch niet op de riolering (via mestkelder) en geen glasvezel, deze is aan de weg gelegen. De woning is voorzien van centrale verwarming (Intergas 2020) en dubbele beglazing op de begane grond. De inhoud van de woning bedraagt ca. 1.153 m³ (incl. aangebouwde schuur) en de indeling is als volgt:

Begane grond:               

Entree met trapopgang, toilet, meterkast, woonkamer, keuken (v.v. inbouwapparatuur en een close-in boiler), bijkeuken/zij-entree, badkamer met douche en vaste wastafel en  berging met boiler.

Eerste verdieping:

Overloop met vier slaapkamers (2 met vaste kast).

Tweede verdieping:

Vliering, bereikbaar middels vlizotrap.

Aan de woning aangebouwd bevindt zich een schuur:

Aangebouwde schuur

Deze schuur met een afmeting van ca. 9,45 m x 20,65 m is gebouwd in 1960. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen/houten spantconstructie en is gedekt met asbest golfplaten. De schuur is geïsoleerd.

Schuur

Deze berging/schuur met een afmeting van ca. 9,58 m x 13,4 m is gebouwd in 1960. Het geheel is opgetrokken uit damwandprofielplaten en asbest golfplaten met een houten spantconstructie. Gedekt met golfplaten. De vloer is verhard met tegels en klinkers.

Schuur

Deze schuur is gebouwd in 1960 en heeft een afmeting van ca. 8,81 m x 11,24 m. Het geheel is opgetrokken uit betonelementen met een houten spantconstructie en is gedekt met asbest golfplaten. De vloer is verhard met beton.

Hooiberg

Deze 4-roedige hooiberg is gebouwd in 1960 en heeft een afmeting van ca. 6,09 m x 8,91 m. Het geheel is opgetrokken uit damwandprofielplaten en is gedekt met zinken platen. De vloer is verhard met beton. De hooiberg is toegankelijk middels 2 deuren.

Erfverharding

Het erf is verhard met klinkers.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Haerst-Tolhuislanden van de gemeente Zwolle heeft het object de Enkelbestemming Agrarisch met bouwvlak met dubbelbestemming Waarde-Landschap openheid en gebiedsaanduiding luchtvaartverkeerzone. 

Kenmerken


Overdracht
Vraagprijs € 479.000,00
Status Verkocht
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Haersterbroekweg
Huisnummer 2
Postcode 8035 PM
Plaats Zwolle

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4400 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Woning

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!