Verkocht

Bedrijfsruimte te koop in Noord-Brabant: Achterdijk 42, Mill

5451 NN Mill

Aan natuurontwikkelingsgebied “het Raamdal” gelegen wederopbouwboerderij met bijgebouwen, op een perceel van 2.54.85 hectare. Dit object heeft de bedrijfsbestemming met diverse en ruime mogelijkheden in categorie 1 en 2 bedrijven. Eventueel te koop met minder grond.

Indeling van de woonboerderij:

Begane grond:

Hal met toilet en toegang tot het woongedeelte en het voormalige stalgedeelte.  Woonkeuken met keukenopstelling voorzien van apparatuur. In de woonkeuken is de afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping en naar de huiskelder (circa 10 m²). Via de keuken komt u in de ruime woonkamer.  Via de hal is de bijkeuken toegankelijk. Vanuit de bijkeuken is de achtergelegen bergruimte (hierna bijgebouw 1) bereikbaar en is er een toegang tot de tuin.

Het voormalig stalgedeelte heeft een oppervlakte van circa 90 m²,  met  opgang naar de voormalige hooizolder.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot  3 slaapkamers, allen voorzien van  vaste kasten, de badkamer met ligbad, douche, vaste wastafel en vaste kast en een apart toilet.

Tweede verdieping:

Vliering

Bijgebouwen:

Bij de boerderij zijn gebouwd:

  1. De vanuit de bijkeuken bereikbare bergruimte van 80 m² met zolder
  2. Een ruimte van circa 175 m²
  3. een grote werkplaats/garage van circa 107  m²
  4. een ruimte van ruim 61 m²
  5. daaraan vast gebouwd een drietal met elkaar verbonden garages met een totale oppervlakte van circa 87 m²

Algemeen:

De boerderij is gebouwd in 1953 en is in later jaren aangepast door onder meer een royale woonkamer te realiseren.De boerderij is toe aan een renovatie om een en ander te laten voldoen aan de woonwensen anno 2020.

Op de loodsen is asbest aanwezig. Een aangevraagde offerte leert dat de verwijderingskosten € 5.900,-- exclusief btw, zijnde € 7.139,-- inclusief btw bedragen (offertes liggen ter inzage bij de makelaar). De prijs van een nieuwe dakbedekking wordt geraamd tussen € 10.000,-- en € 20.000,--.

Bestemming en gebruik:

De gebruiksmogelijkheden van de boerderij met bijgebouwen zijn uitzonderlijk ruim. De boerderij met bijgebouwen heeft de bestemming: “bedrijven” . Overleg met de gemeente leerde dat op deze locatie een bedrijf in de categorie 1 en 2 zoals omschreven in de “Staat van bedrijfsactiviteiten”  van het bestemmingsplan worden gevestigd. Voorbeelden: bakkerij, ijsfabriekje, kleding vervaardigen, kleine drukkerij, pottenbakkerij, werkplaats aannemer, post- en koeriersdienst, hoveniersbedrijf, plantsoenendienst, personenautoverhuurbedrijf, handel in auto’s, motoren, reparatie en servicebedrijven, alsmede diverse takken van groothandel.  (zie bijlage)

Situering:

Gelegen in het buitengebied op 2 km. van het centrum van Mill, een dorp waar diverse winkels (zoals supermarkten, Hema, Etos, Gall & Gall, bakkers, groentewinkel, slager) en voorzieningen (zoals Fitland XL en Via Sana) aanwezig zijn. Mill beschikt over een rijk verenigingsleven. Verder is er een brede school en vervolgonderwijs in de vorm van een VMBO.
De A73 (Nijmegen-Venlo) ligt op een afstand van 8 km.

 

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds 23-4-2020
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Achterdijk
Huisnummer 42
Postcode 5451 NN
Plaats Mill

Bedrijfswoning
Inhoud (m3) 1634
Woonlagen 2
Aantal kamers 5
Oppervlakte (m2) 610
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte (m2) 160

Bouw
Gebruik object Bedrijfsmatig
Object categorie agrarisch Bedrijfsruimte
Direct contact met de makelaar

Bert Bardoel
bardoel@agriteam.nl
T: 0485-387 300
M: 06-534 98 899

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!