Verkocht

Akkerbouwbedrijf te koop in Zeeland: Tolhoekweg 2 Oudelande

4436 RL Oudelande Oppervlakte / omvang: 12.000 m²

TE KOOP

Tolhoekweg 2, Oudelande

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een agrarisch bedrijf te koop aan ter grootte van 01.20.000 ha. Het agrarisch bedrijf is gelegen aan de Tolhoekweg 2 te Oudelande in één kavel. Bestaande uit een woning, garage en een landbouwschuur en bouwland. Het perceel is aangesloten op de zoetwaterlandbouwleiding van Evides.  

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

Vraagprijs en levering

De vraagprijs is op aanvraag en bedraagt kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email: vansabben@agriteam.nl

 

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds 10-04-2020
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Tolhoekweg
Huisnummer 2
Postcode 4436 RL
Plaats Oudelande

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 12.000 m²

Bedrijfswoning
Garage (m2) 16
Inhoud (m3) 355
Woonlagen 2
Aantal kamers 4
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand
Aantal slaapkamers 3

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Akkerbouwbedrijf
Bouwjaar 1955

Indeling
Aantal bouwlagen 2
Direct contact met de makelaar

ing. J.M.C. (Marco) van Sabben
vansabben@agriteam.nl
T: 0113-655985
M: 06-20599568

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Zeeland
vansabben@agriteam.nl

Ruigendijk 2
4438 NM Driewegen

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van akkerbouwbedrijven en landbouwbedrijven

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van akkerbouwbedrijven en landbouwbedrijven. Kies ook voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw bedrijf!