Kaart

Akkerbouwbedrijf te koop in Zeeland: Zoutestraat 129 Hulst

4561 TB Hulst
Vraagprijs € 850000
Oppervlakte / omvang:  15805 m²

TE KOOP

Zoutestraat 129 4561 TB Hulst

Welkom bij deze droom vol potentie: Rust, ruimte en ronduit genieten. Dat belooft dit perceel in Hulst aan de Zoutestraat 129, met een ruimte van meer dan 1.5 ha. Van origine een prachtig agrarisch bedrijf, maar de mogelijkheden zijn eindeloos en bieden voor ieder wat wils.

Heeft u altijd al gedroomd van het beginnen van een:

  • mini-camping,
  • een yoga- of retraiteplek,
  • een trainings- workshop of conferentieruimte,
  • een (privé) manege voor paardenliefhebbers,
  • je eigen praktijk- of studioruimte,
  • een privégarage of hangar voor oldtimers/autocollectie/caravans/zweefvliegtuig of boot,

Of zoekt u gewoon een heerlijke plek om te wonen waar je je eigen boomgaard en moestuin kunt beginnen met allerlei dieren - hier vind je alles wat je zoekt! Deze boerderij biedt een prachtige omgeving waar je kunt genieten van rust, ruimte en natuur en de mogelijkheden om uw dromen te realiseren.

Ligging en bereikbaarheid

U komt te wonen in een rustige, landelijke omgeving, Westerschelde, land van Saeftinghe, vlakbij de prachtige binnenstad van vestingstad Hulst. Terneuzen op slechts een kwartier en de grote steden Antwerpen (33km) en Gent (40km) liggen binnen handbereik.

De woning

Uit het bouwjaar 2000 met een inhoud van ongeveer 650m3, voorzien van alle gemakken met aparte ruime woonkeuken, woonkamer, badkamer en kantoor/slaapkamer beneden en drie slaapkamers boven. Hal met garderobe. Grote open zolder die de gehele woning overspant op de tweede verdieping die toegankelijk is met een vlizotrap.

Garage

Uit het bouwjaar 1988, met een oppervlakte van 80m2.

Loods 1 (oorspronkelijk gebruikt als werkplaats en werktuigenberging)

Ruime loods - uit het bouwjaar 1998- , met een oppervlakte van 375m2, waarbij het dak geheel vernieuwd is in 2023. Prachtige gevlinderde betonnen vloer.

Loods 2 (oorspronkelijk opslag voor aardappel en uien)

Deze volledig geïsoleerde ruimte is eveneens 375m2, uit het bouwjaar 1988 en het dak is eveneens in 2023 geheel asbestvrij gemaakt. De ruimte is voorzien van een betonvloer met grotendeels ondergrondse kanalen ten behoeve van het ventileren van agrarische producten.

Meer informatie

U kunt de uitgebreide brochure opvragen.

Vraagprijs en levering

De vraagprijs bedraagt € 850.000  k.k. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email: vansabben@agriteam.nl

 

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

 

Video's

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 850.000,00
Status Beschikbaar
Prijscode Vraagprijs
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Zoutestraat
Huisnummer 129
Postcode 4561 TB
Plaats Hulst

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 15805 m²

Bedrijfswoning
Garage (m2) 80
Inhoud (m3) 717
Woonlagen 3
Aantal kamers 2
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand
Aantal slaapkamers 4
Woonoppervlakte (m2) 178

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Akkerbouwbedrijf
Bouwjaar 2000

Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!