Kaart
Verkocht

te koop in Overijssel: Kreuleweg, Dalfsen

Dalfsen
verkoop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving percelen landbouwgrond aan de Kreuleweg te Dalfsen. Het betreffen twee courante percelen vochthoudende zandgrond met een goede ontsluiting, geschikt als maisland.

Indien u belangstelling heeft voor deze landbouwgrond, verzoeken we u de informatiebrochure en het inschrijfformulier met de voorwaarden op te vragen bij ons kantoor, Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV, T. 0570-590900 of E. olst-wijhe@agriteam.nl. 

Indien u wenst in te schrijven op het perceel verzoeken we u het inschrijfformulier, welke overeenkomstig de inschrijvingsvoorwaarden dient te zijn ingevuld, middels een gesloten enveloppe o.v.v. inschrijving Kreuleweg Dalfsen” uiterlijk woensdag 23 februari 2022 om 12.00 uur in te leveren bij Vechtstede Notarissen, Bloemendalstraat 11, 7721 AL Dalfsen. Het is overigens ook mogelijk de gesloten enveloppe eerder bij het notariskantoor in te leveren.

 

Voor de verkoop bij inschrijving van:

Kavel 1

een perceel landbouwgrond, gelegen aan de Klaverkampsweg/Kreuleweg te Dalfsen, kadastraal bekend gemeente Dalfsen, sectie P, nummers 802 en 198 gedeeltelijk, groot ca. 8.96.24 ha;

Kavel 2

een perceel landbouwgrond, gelegen aan de Kreuleweg te Dalfsen, kadastraal bekend gemeente Dalfsen, sectie P, nummers 802, 198 en 200 gedeeltelijk, groot ca. 7.03.32 ha.

 

Kenmerken


Overdracht
Status Verkocht
Prijscode verkoop bij inschrijving

Adresgegevens
Straatnaam Kreuleweg
Huisnummer nabij 12
Plaats Dalfsen

Bouw
Gebruik object Agrarisch

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!