Verkocht

Woning te koop in Overijssel: Haarlerveldweg 2B Haarle

7448 PR Haarle Oppervlakte / omvang: 17480 m²

In buitengebied van Haarle te verbouwen vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen met uitzicht over de landerijen op een perceel van maar liefst 1.74.80 ha. Gezien de algehele staat van het voorhuis ligt nieuwbouw voor de hand, maar ook algehele renovatie is mogelijk. Het object heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen en verbindingswegen op fietsafstand. Meerdere gebruiksmogelijkheden denkbaar: ideaal voor het houden van paarden, vee en/of andere hobbymatige doeleinden. Eventueel ook met minder grond bespreekbaar.

KENMERKEN:

- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen;

- Te renoveren woonboerderij of nieuwbouw woning;

- In buitengebied van Haarle;

- Ideaal voor paardenliefhebber.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

 

Woonboerderij

Deze rond 1915 gebouwde woonboerderij is opgetrokken uit steensmetselwerk en is gedekt met riet en odulineplaten. Een zijgevel is afgetimmerd met eternitplaten. De begane grond vloer is van beton en de verdiepingsvloer is van hout. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas, riolering en op glasvezel. Het voorhuis is voorzien van centrale verwarming (cv-ketel van 1974) en warm water middels een geiser. De woonkamer is voorzien van dubbele beglazing. Het in 1954 verlengde achterhuis is voorzien van een betonvloer en heeft nog de oude houten gebinten en een losse hooizolder.  De afmetingen van de boerderij met voor- en achterhuis bedraagt ca. 9 x 15 m en de inhoud bedraagt ca. 304 m³. De indeling is als volgt:

Begane grond:      keukentje/entree, douche, toilet, gang, woonkamer, trapopgang,  slaapkamer, kelder en het achterhuis.

Bovenverdieping:  overloop met 2 afgetimmerde slaapkamers en zolderruimte (hooizolder).

Schuur

Deze schuur heeft een afmeting van ca. 7 m x 10 m. en is gebouwd in 1960. Het geheel is opgetrokken uit halfsteens- en spouwmetselwerk met een houten spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten.  

Voormalige varkensstal

Deze stal heeft een afmeting van ca. 12 m x 30 m. en is gebouwd in 1984. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten.  Ingericht met een centrale gang met vier afdelingen.

Voorts aanwezig  

- een houten carport/berging van ca. 5,5 x 5,5 m;

- een voormalig kippenhok van ca. 4 x 8 m;

- een half open berging van ca. 4 x 9 m;

- erfverharding.

Bestemming                                   

Volgens het bestemmingsplan Buitengebied is de Enkelbestemming van het object Agrarisch met agrarisch bouwvlak en gebiedsaanduiding reconstructiewetzone landbouwontwikkelingsgebied.  (bron: www.ruimtelijkeplannen.nl). Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Hellendoorn.

Clausules
De woning wordt met de as-is where-is clausule verkocht. Dat wil zeggen dat de woning in de huidige staat en voor volledig risico van koper wordt verkocht. Verder maken de oudheidsclausule,  niet-zelf-bewoners-clausule en de asbestclausule onderdeel uit van de koopovereenkomst. Vraag voor meer informatie omtrent deze clausules naar de verkopend makelaar.

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds 6-11-2020
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 350.000,00
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Haarlerveldweg
Huisnummer 2
Toevoeging B
Postcode 7448 PR
Plaats Haarle

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 17480 m²

Bouw
Bouwperiode Van 1906 t/m 1930
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Woning
Bouwjaar 1915
Direct contact met de makelaar

ing. R.J.A. Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570-590900
M: 06-53455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16 A
8121 PT Olst

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!