Verkocht onder voorbehoud

ALV overig te koop : Cuijksedijk 28, Mill

Oppervlakte / omvang: 22460 m²

Vrij gelegen, royale woning met inpandige garage, een ruime schuur en weiland, op een perceel van 2.24.60 hectare, gelegen in het buitengebied van Mill. Zeer geschikt voor diverse mogelijkheden.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Via de hal met garderobekast, meterkast en trap naar de eerste verdieping en kelder, hebt u toegang tot de woonkamer en het kantoor/de studeerkamer. De ruime woonkamer heeft een leistenen vloer, balkenplafond, schouw met kachel en openslaande tuindeuren naar het terras. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken met keukenopstelling is voorzien van diverse apparatuur. Door de raampartijen in de woonkamer en keuken is er veel lichtinval en kunt u genieten van een vrij uitzicht. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken met toilet, witgoedaansluitingen, kast met c.v.-ketel. Via de bijkeuken is er een toegang naar de inpandige garage en de tuin. De inpandige garage heeft een loopdeur en openslaande garagedeuren.

Eerste verdieping:
Via de overloop is er toegang tot 5 ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Drie slaapkamers hebben vaste kasten en bergruimte en 2 slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De badkamer met ruime dakkapel is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Via een luik met vlizotrap in een slaapkamer is de zolder toegankelijk. Deze zolder is te gebruiken als bergzolder.

Schuur:
De schuur heeft een oppervlakte van 420 m² en is gedeeltelijk in gebruik als opslag/garage en een gedeelte als dierenverblijf. De schuur is voorzien van dakisolatie.

Tuin:
De tuin is aangelegd met een terras en voornamelijk gazon, waar ieder zijn eigen ideeën kwijt kan. Er is zowel een grote voor- als achtertuin. Verder is het perceel voorzien van een functionele erfverharding. Naast de schuur ligt een weiland van circa 1,5 hectare. Op het perceel is voldoende eigen parkeergelegenheid.  

Algemeen:  
Het huis is traditioneel gebouwd in 1981 en heeft een inhoud van circa 900 m³. De vloeren van de begane grond en eerste verdieping zijn van beton, de vloer in de woonkamer en keuken is voorzien van isolatie. De muren zijn gemetseld in spouw. Het dak is gedekt met pannen en voorzien van isolatie.
Het object heeft de agrarische bestemming. Het biedt voldoende perspectief. Een woonbestemming behoort tot de mogelijkheden.  

Situering:
Het huis en de schuur is gelegen in het buitengebied van Mill, op een afstand van 2,5 km van het centrum. In Mill zijn diverse winkels (zoals supermarkten, Hema, Etos, Gall & Gall, bakkers, groentewinkel, slager) en voorzieningen (zoals Fitland XL en Via Sana) aanwezig. Mill beschikt over een rijk verenigingsleven. Verder is er een brede school en vervolgonderwijs in de vorm van een VMBO. De A73 (Nijmegen-Venlo) ligt op een afstand van 8 km. Voor meer voorzieningen is men aangewezen op Cuijk (10 km), Boxmeer (15 km) of Uden (20 km).
Mill is tot 1 januari 2022 nog een zelfstandige gemeente, maar zal vanaf 1 januari 2022 samengaan met Boxmeer, Cuijk en Sint Anthonis in de gemeente Land van Cuijk.

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds 21-10-2020
Vraagprijs € 635.000,00
Prijscode Vraagprijs

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 22460 m²

Bedrijfswoning
Woonlagen 2
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5
Oppervlakte (m2) 220
Inhoud (m3) 900
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig

Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 7
Direct contact met de makelaar

Jos Nielen
nielen@agriteam.nl
T: 0485-387300
M: 06-8366 1224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!