Verkocht

ALV overig te koop in Limburg: Emmastraat 7, 5856 CD Wellerlooi

5856 CD Wellerlooi Oppervlakte / omvang: 36295 m²

Dagrecreatiebedrijf Rosarium Wellerlooi met bedrijfswoning op een perceel van 3.62.95 hectare.

De indeling van de woning is als volgt:
Hal (voorzien van tegelvloer) met trapopgang naar eerste verdieping, toegang naar de woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer en toiletruimte. Woonkamer met parketvloer en schuifpui met toegang tot de tuin. De keuken heeft een tegelvloer. De keukenopstelling (2006) is voorzien van koelkast, afzuigkap, kookplaat, gasfornuis, magnetron, dubbele oven en vaatwasser. De bijkeuken met tegelvloer heeft een aansluiting voor wasmachine. De badkamer (2001) is geheel betegeld, voorzien van een ligbad, douche, wastafelmeubel en designradiator. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een toilet en wasbakje.
Eerste verdieping: Overloop met 4 slaapkamers en een toiletruimte. De gehele eerste verdieping is voorzien van een houten vloer op een betondek.

Er is een aangelegde tuin aanwezig.

Algemeen:
Het woonhuis is traditioneel gebouwd in 1968 en in 2006 inpandig gerenoveerd, alsmede op onderdelen in 2013 en 2015. De muren zijn opgetrokken middels steen, de buitenmuren zijn voorzien van een spouw welke is geïsoleerd. Het dak is gedekt met pannen. De woning is hoofdzakelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Deels voorzien van rolluiken en deels screens.
In 2010 is de woning voorzien van een combi CV ketel, Nefit “Topline”. De inhoud van de woning is 425 m³ en het woonoppervlakte is 100 m².

Deze woning met bijgebouwen op een perceel van ca. 3,5 ha is zeer geschikt als recreatieterrein ten behoeve van: de rozentuin met dagrecreatiemogelijkheden:
o Er zijn diverse terrassen aanwezig
o Mogelijkheden tuindecoratie
o Voorzieningen voor lunch/ontbijtbuffet

De bestemming van het object is ‘recreatief’ en deels ‘dagrecreatie’. Er mag ter plaatste detailhandel (verkoop van eigen producten) plaatsvinden, alsmede horeca cat. 1 en 2. Het object is zeer geschikt voor dagbesteding voor mensen met een beperking en/of paardenhouderij. Tevens is het toegestaan om planten te kweken en dieren te houden.

Na de verbouwing van de loods volgens afspraak en vergunning, kan er een Drank- en Horecavergunning verleend worden.
Er is een vergunning aanwezig voor de doorgang over de tussenliggende sloot.

Bijgebouwen:
Het multifunctionele gebouw (1993) heeft een vloeroppervlakte van 318 m². Dit gebouw beschikt over een werkplaats, koelcel, kantoor, kantine, betegelde toilet- en doucheruimte met aanrechtblokje, een ruimte voor een toekomstige keuken, feestruimte met bar en buffetruimte, welke zijn gerealiseerd middels hout en lichte bouwstenen.

Daarnaast zijn er glastuinbouwkassen, gebouwd in de jaren ‘70, met een vloeroppervlakte van 2.500 m².

De overige opstallen bestaan uit:
• prieeltje (doorsnede circa 9 m), dak middels riet gedekt met stalen constructie waaronder een buitenbar is gerealiseerd;
• tuinhuisje (ca 12 m²), gebruik als verblijfsruimte, opgetrokken middels hout en gedekt met pannen, geïsoleerde bodem, gevelkachel aanwezig;
• toiletgebouw, opgetrokken middels hout en gedekt met asbestcement golfplaten, 7 tal toiletten met wastafel, 1 voorraadruimte;
• verkoopruimte, opgetrokken middels hout en voorzien van een platdakbedekking;
• verkoopwagen (friture) voorzien van rvs apparatuur en 6-pits gascomfort;
• prieeltje;
• wensput;
• folietunnel (400 m²);
• diverse vogelverblijven;
• grilhut (ca. 30 m²);
• saladebar (ca. 8 m²).
• vaste ronde barbecue.

Het object is gelegen in het buitengebied van Wellerlooi, gemeente Bergen. Voor voorzieningen is het dorp aangewezen op het centrum van Wellerlooi, gelegen op een afstand van 2,5 kilometer.

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Referentie PMR2000411
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 10 februari 2017
Laatste wijziging Woensdag 7 juni 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 525.000,00

Adresgegevens
Straatnaam Emmastraat
Huisnummer 7
Postcode 5856 CD
Plaats Wellerlooi

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 36295 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig
Vestiging

Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!