Verkocht

Losse grond te koop in Zeeland: Fruitboomgaard gelegen aan de Bredeweg en Zwaakseweg te Wemeldinge

Wemeldinge Oppervlakte / omvang: 94.500 m²

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een fruitboomgaard te koop aan ter grootte van 09.45.00 ha. De fruitboomgaard is gelegen aan de Bredeweg en Zwaakseweg en bestaat uit 2 kavels.

 

Kadastrale gegevens

Kadastrale

Sectie

Nummer

Oppervlakte

Omschrijving

Locatie

Gemeente

 

 

in ha

 

 

Kapelle

R

180

7,4110

Boomgaard

Bredeweg, Wemeldinge

Kapelle

R

386

0,4690

Boomgaard

Zwaakseweg, Wemeldinge

Kapelle

R

387

0,5440

Boomgaard

Zwaakseweg, Wemeldinge

Kapelle

R

388

0,2760

Boomgaard

Zwaakseweg, Wemeldinge

Kapelle

R

389

0,7500

Boomgaard

Zwaakseweg, Wemeldinge

Totaal

 

 

9,4500

 

 

 

Bestemmingsplan

 

Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied 3e herziening” van de gemeente Kapelle. De fruitboomgaard heeft de bestemming “Agrarisch- Open landschap” en “Waarde-Archeologie-4”. De bestemmingsplan regels kunt u op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Perceel 1 Veldkavel

Een perceel landbouwgrond gelegen aan de Bredeweg te Wemeldinge, kadastraal bekend Kapelle, sectie R, nummer 180 totaal groot 07.41.10 ha. Het perceel is in gebruik als fruitboomgaard bestaande uit 01.78.00 ha appelopstand en 04.90.00 ha perenopstand en 00.30.00 ha grond ligt braak. In de bijlage zijn de plantopstanden van de Bredeweg, zoals rassen, plantdatum en plantsysteem weergegeven. De grondsoort bestaat uit lichte zavel. De ontsluiting van het perceel is goed te noemen met 3 uitritten naar de Bredeweg. In het perceel ligt een kavelpad bestaande uit gebroken puin, asfalt en slakken. Het perceel is voorzien van drainage.

 

Perceel 2 Veldkavel

Een perceel landbouwgrond gelegen aan de Zwaakseweg te Wemeldinge, kadastraal bekend Kapelle, sectie R, nummers 386, 387, 388 en 389 totaal groot 02.03.90 ha. Het perceel is in gebruik als fruitboomgaard bestaande uit 01.82.00 ha appelopstand. In de bijlage zijn de plantopstanden van De Lerke, zoals rassen, plantdatum en plantsysteem weergegeven. De grondsoort bestaat uit lichte zavel. De ontsluiting van het perceel is via een weg met een uitrit naar de Zwaakseweg. In het perceel ligt een kavelpad bestaande uit gebroken puin, asfalt en slakken. Het perceel is voorzien van drainage.

 

Vraagprijs en levering

 

De vraagprijs is op aanvraag beschikbaar en is kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging of aanvraag van een brochure kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of per e-mail: vansabben@agriteam.nl

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

 

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Bredeweg
Plaats Wemeldinge

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 94.500 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond
Direct contact met de makelaar

ing. J.M.C. (Marco) van Sabben
vansabben@agriteam.nl
T: 0113-655985
M: 06-20599568

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Zeeland
vansabben@agriteam.nl

Ruigendijk 2
4438 NM Driewegen

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!