Kaart
Verkocht

Woning te koop in Overijssel: Kappersweg 2 Heino

8141 MZ Heino
Vraagprijs € 525000
Oppervlakte / omvang:  8668 m²

In het buitengebied van Heino en Lemelerveld, op slechts 15 kilometer van Zwolle ligt deze vrij gelegen woning met schuren waaronder een paardenstal met uitzicht over de landerijen op een ruim perceel van ca. 8.668 m2. De woning is gedateerd maar het opknappen meer dan waard. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen en verbindingswegen op korte afstand. Op het perceel rust een agrarische bestemming. Ideaal voor paardenliefhebbers.

LET OP:

Om u de gelegenheid te geven het object van binnen te bekijken hebben wij twee kijkdagen gepland. U kunt zich via ons aanmelden voor één van de kijkdagen:
- woensdag 25 mei 2022
- zaterdag 28 mei 2022
Meldt u zich bij ons aan als u zich wilt inschrijven voor één van de kijkdagen. We werken met tijdsloten. Aanmelding via olst-wijhe@agriteam.nl.

Verkoopprocedure

Vanwege de getoonde interesse is door verkoper besloten om iedereen een bod te laten indienen. Dit bod kunnen geïnteresseerde kopers uiterlijk woensdag 8 juni 2022 om 17.00 uur bij Agriteam makelaars Olst-Wijhe BV per e-mail olst-wijhe@agriteam.nl indienen. We verzoeken u hierbij gebruik te maken van het hiervoor beschikbare biedingsformulier, welke per email olst-wijhe@agriteam.nl is op te vragen bij Agriteam Olst-Wijhe Makelaars BV.

Alle biedingen welke Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV tot deze datum en tijdstip ontvangen, worden aangehouden en meegenomen, zodat er voor elke koper gelijke kansen van voorbereiding, bieding en voorwaarden zijn. Met de partij(en), welke naar beoordeling van de verkoper het beste voorstel biedt, zal verder worden gegaan. De bieders worden hierover tijdig geïnformeerd.

Woning

De woning is gebouwd in 1950 en in 1989 uitgebreid met een aanbouw met plat dak. De oorspronkelijk woning is opgetrokken uit steensmetselwerk en gedekt met pannen, de aanbouw van 1989 is spouwmetselwerk. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas, geen riolering (middels IBA) en geen glasvezel (aan de weg gelegen). De begane grond vloer is van beton en hout en de verdiepingsvloer is van hout. De woning is voorzien van gaskachels, deels hardhouten en deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De kap is beschoten met eternitplaten. De inhoud van de woning is circa 360 m³ en de indeling is als volgt:

  • Begane grond: Hal/entree, keuken, woonkamer, gang/bijkeuken, slaapkamer, trapopgang, toilet, douche en een kelder (lek).
  • Eerste verdieping: Overloop/zolderruimte met twee afgetimmerde slaapkamers.

Aan de woning aangebouwd bevind zich een:

Schuur

Deze schuur met een afmeting van ca. 4,45 m x 7,64 m is opgetrokken uit betonelementen met een houten spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten. Aangebouwd bevindt zich de garage.

Garage

Deze garage heeft een afmeting van ca. 4,94 m x 5,83 m. Het geheel is opgetrokken uit houten gevels met een houten spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten. De vloer is verhard met tegels.

Schuur/paardenstal

Deze vrijstaande schuur/paardenstal van ca. 8,07 x 12,91 m ligt op enige afstand van de woning. Het geheel is opgetrokken uit metselwerk met een houten spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten.

Bestemming

De locatie heeft de bestemming “Agrarisch”. Kopers dienen zelf onderzoek te doen naar de gebruiksmogelijkheden in overeenstemming met het bestemmingsplan. Normaliter is de gemeente Raalte bereid om de bestemming van “Agrarisch” te wijzigen naar “Wonen”, mits dat milieutechnisch geen bezwaar oplevert.

Wij adviseren u om hierover contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente Raalte en een eigen deskundige te raadplegen hieromtrent.

Kadastrale omschrijving

Gemeente Heino, sectie K nummers 366 (groot 1.870 m2), 605 (groot 328 m²) en 607 (groot 6.470 m2), totaal groot 8.668 m². Het perceel 605 is belast met een ruilverkavelingsrente van € 10,06 per jaar tot en met 2035.

 

Kenmerken


Overdracht
Vraagprijs € 525.000,00
Status Verkocht
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Kappersweg
Huisnummer 2
Postcode 8141 MZ
Plaats Heino

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 8668 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Woning

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!