Beschikbaar

Woning te koop in Overijssel: Oerdijk 132 Lettele

7434 RB Lettele Oppervlakte / omvang: 29710 m²

Nabij de Vijfhoek vrij gelegen woonboerderij met voor- en achterhuis en kapschuur op een ruim perceel van 29.710 m2. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte maar vlakbij Deventer met alle voorzieningen en verbindingswegen op korte afstand. Meerdere gebruiksmogelijkheden denkbaar: ideaal voor het houden van paarden, vee en/of andere hobbymatige doeleinden.

Op fietsafstand van landgoed de Bannink / Gooiermars en alle gemakken van een moderne stad.

LET OP:

ER ZIJN UITSLUITEND OP AFSPRAAK OP VRIJDAG 17  APRIL EN OP ZATERDAG 18 APRIL 2020 KIJKDAGEN GEPLAND. U dient zich hier vooraf voor aan te melden en een afspraak te maken om datum en tijdstip af te spreken om zoveel mogelijk individueel te kunnen bezichtigen met in achtneming van de richtlijnen van de RIVM.  

Verkoopproces

Vanwege de reeds getoonde interesse voor deze locatie kunnen geïnteresseerde kopers hun bieding met voorwaarden en eventueel ontbindende voorwaarden (financieringsvoorbehoud) uiterlijk woensdag 29 april 2020 om 17.00 uur aan Agriteam makelaars per mail of post (Agriteam Makelaars, R.J.A. Groot Koerkamp, Boxbergerweg 16a, 8121 PT Olst) indienen. Alle biedingen welke Agriteam Makelaars Olst-Wijhe tot deze datum en tijdstip ontvangt, worden aangehouden en meegenomen, zodat er voor elke koper gelijke kansen van voorbereiding van bieding en voorwaarden zijn. Met de partij met het beste voorstel worden de   onderhandelingen opgestart. De bieders worden hierover tijdig geïnformeerd.

De gestelde vraagprijs is een richtprijs om met elkaar in onderhandeling te komen op basis van een bieding van kopers zijde. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is

gekomen.

TIP: neem uw eigen aankoopmakelaar mee. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en ontzorgt u.

 

Omschrijving:

Woonboerderij

Het voorhuis van deze woonboerderij is gebouwd in 1967. Het achterhuis is gebouwd in 1973. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. Het object is aangesloten op gas, water, elektra, riolering en glasvezel. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Het voorhuis is voorzien van centrale verwarming. De begane grond vloer en de  verdiepingsvloer van het voorhuis zijn van hout; van het achterhuis zijn deze van beton. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De inhoud van de woonboerderij met voor- en achterhuis bedraagt ruim 1.500 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond:      hal, meterkast, trapopgang, kelderkast, woonkamer met open keuken, bijkeuken, toilet en achterhuis.        

Eerste verdieping: overloop met 4 slaapkamers met inbouwkasten, badkamer met douche en toilet, cv-ruimte en voormalige hooizolder.

 

Kapschuur

Deze kapschuur van ca. 13 m x 20 m is gebouwd in 1983. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met asbest-golfplaten. Inpandig bevinden zich een garage en een fietsenhok.

 

Bijzonderheden

Bij verkoop wordt de Model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning gehanteerd. Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

 

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Deventer heeft het object de bestemming Agrarisch met waarden-Landschapswaarden met agrarisch bouwvlak met de dubbelbestemming Waarde-Archeologie-4.

 Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Deventer (tel. 14 0570).

 

 

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 599.000,00
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Oerdijk
Huisnummer 132
Postcode 7434 RB
Plaats Lettele

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 29710 m²

Bedrijfswoning
Woonlagen 2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Oppervlakte (m2) 230
Inhoud (m3) 1500
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand

Bouw
Bouwperiode Van 1960 t/m 1970
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Woning
Bouwjaar 1967

Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5
Direct contact met de makelaar

René Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570590900
M: 0653455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16-A
8121 PT Olst
http://www.agriteam.nl/
Meer informatie

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!