Nieuw in verkoop

Tuinbouwbedrijf te koop in Noord-Brabant: Wollenbergseweg 4, Mill

5451NV Mill Oppervlakte / omvang: 29220 m²

Te koop aangeboden een kassencomplex van ca. 01.75.00 ha. op een perceel van 02.92.20 ha. Waarvan een 02.00.00 ha. is toegekend als agrarisch bouwvlak “Glastuinbouw”.

 

 

De bestemming van het perceel is “Agrarisch” met functieaanduiding “Glastuinbouw”. De herinrichtingsrente bedraagt € 101,53/jaar, eindjaar 2027.

Het geheel wordt aangeboden onder de term “As is – where is”, wat betekent dat de onroerende zaak in zijn geheel opgeleverd wordt zoals het er daadwerkelijk bij staat, eventueel inclusief de roerende zaken. Op moment is de kas buiten productie.

Het is een functionele kas, afmeting ca. 69 meter bij ca. 256 meter, die in de loop der jaren een paar keer is vergroot. De poothoogte bedraagt ca. 3,00 meter en de traliebreedte ca. 6,40 meter. Het bedrijf is voorzien van ramen met automatische beluchting. Er ligt midden door de kas een verharde betonnen pad naar achteren. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig (3 x 50A), inclusief aansluiting op het riool. Voor aan de kas is een technische ruimte gerealiseerd, echter deze vraagt een update. Tevens is er een ruim erf gerealiseerd, wat geasfalteerd is. Het erf is perfect af te sluiten middels een grote schuifpoort i.c.m. de gerealiseerde omheining. Naast de kas is een waterbassin gerealiseerd van ca. 2.000 m³.

Er is navraag gedaan bij de gemeente. In de regelgeving van vandaag is weinig kans tot het realiseren van een bedrijfswoning, echter het is niet gezegd dat het op termijn niet zou kunnen. Dit is mede afhankelijk van wat er komende jaren in de directe omgeving ontwikkeld.

De locatie is ideaal voor iemand die zich wil profileren in de glastuinbouw, waarbij een combinatie met eigen geteelde producten in de vorm van huisverkoop mogelijk is. Hiervoor mag men een ruimte van maximaal 200 m² beschikbaar stellen. Daarnaast biedt het complex legio van andere mogelijkheden, met dien verstande dat potentiele zelf navraag dient te doen bij desbetreffende gemeente. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan caravanstalling, saneren en op het huidige agrarisch bouwblok andere activiteiten ontwikkelen enz.

Het geheel kenmerkt zich door zijn centrale ligging aan de openbare verharde weg, vlakbij de kern van Mill en vlakbij de snelweg A73 Venlo – Nijmegen.

De onroerende zaak is in overleg aanvaardbaar, verkoper is tevens bereid op korte termijn te kunnen leveren.

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Vraagprijs € 485.000,00
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Wollenbergseweg
Huisnummer 4
Postcode 5451NV
Plaats Mill

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 29220 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Tuinbouwbedrijf
Direct contact met de makelaar

Roel van Hoof
vanhoof@agriteam.nl
T: 013-2340340
M: 06-51525374

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!