Woning te koop in Overijssel: Boerlestraat 15 Wijhe

8131 SX Wijhe Oppervlakte / omvang: 2700 m²

Woonboerderij met dubbele bewoning! Ideaal voor ouders/kinderen. In buitengebied van Wijhe vrijstaande woonboerderij met mogelijkheid achterhuis tot woning te verbouwen op royale kavel van ca. 2.700 m2 (eventueel meer grond mogelijk). Vanwege Rood voor rood-regeling worden de stallen gesloopt. Het object heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. 

Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen en openbaar vervoer vervoer op fietsafstand. Meerdere gebruiksmogelijkheden denkbaar: dubbele bewoning, verhuurmogelijkheden, prakltijkruimte, bed & breakfast e.d. Zwolle binnen 15 autominuten bereikbaar.

KENMERKEN:

- Dubbele bewoning mogelijk

- Ideaal voor ouders/kinderen of twee stellen

- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen

- Achterhuis woonboerderij tot woning te verbouwen

- Op korte afstand van voorzieningen en openbaar vervoer in Wijhe.

 

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

 

Rood voor rood-regeling

In het buitengebied van Wijhe wordt het erf aan de Boerlestraat 15 herontwikkeld. De (agrarische) opstallen worden gesloopt en op deze locatie mogen voorts twee bouwkavels voor de bouw van vrijstaande huizen worden gebouwd. Het bestemmingsplan staat de twee woningen in de bestaande woonboerderij en 2 schuurwoningen toe. De sfeer van een authentiek Sallands boerenerf zal zoveel mogelijk worden nagebootst. Naast een bebouwingsplan maakt ook een groenplan deel uit van het ruimtelijk plan. Notariaat Salland is door verkoper als projectnotaris aangesteld.

Woonboerderij

Deze in 1959 gebouwde woonboerderij is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. De begane grond vloer en de verdiepingsvloer zijn van beton. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas, glasvezel en de riolering. Het voorhuis is voorzien van centrale verwarming en van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De kap van het voorhuis is beschoten met eternitplaten. Het achterhuis is voorzien van een betonvloer en heeft een houten spantconstructie. De kap is onbeschoten. De afmetingen van de boerderij met voor- en achterhuis bedragen ca. 21,17 x 12,92 m en de inhoud bedraagt ca. 1.875 m³. De indeling is als volgt:

Begane grond:                         hal, kantoor, doorloop/bijkeuken, bijkeuken, toilet, badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer, hal met trapopgang, berging en achterhuis.

Eerste verdieping:           overloop met vier slaapkamers met vaste kasten, een badkamer met ligbad, douche en toilet en hooizolder.

Tweede verdieping:                  zolderruimte.

Schuur  

Er is thans geen schuur aanwezig: overeenkomstig het bestemmingsplan mag er een schuur van 100 m2 per woning worden gebouwd.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan Boerlestraat 15-15a Wijhe is de Enkelbestemming Wonen met bouwaanduiding aaneengebouwd met bouwvlak en dubbelbestemming Waterstaat-Intrekgebied. Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Olst-Wijhe.

Clausules
De woning wordt verkocht met de as-is where-is clausule, de oudheidsclausule en de asbestclausule, welke clausules onderdeel uitmaken van de koopovereenkomst (zie bijlage brochure voor toelichting).      

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Vraagprijs € 550.000,00
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Boerlestraat
Huisnummer 15
Postcode 8131 SX
Plaats Wijhe

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2700 m²

Bouw
Bouwperiode Van 1945 t/m 1959
Gebruik object Wonen
Object categorie agrarisch Woning
Bouwjaar 1959

Indeling
Aantal bouwlagen 3
Direct contact met de makelaar

ing. R.J.A. Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570-590900
M: 06-53455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16 A
8121 PT Olst

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!