Kaart
Verkocht

Losse grond te koop in Noord-Brabant: Rijkevoort, Laageindsbroek

5447 NL Rijkevoort
Prijs op aanvraag

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING: Een mooi perceel cultuurgrond, groot 1.96.20 hectare gelegen te Rijkevoort, nabij het Laageindsbroek/de Laageindsedijk.
Inschrijven mogelijk tot dinsdag 15 maart 2022 om 12.00 uur in de middag.
Gunning: 15 maart 2022 voor 18.00 uur.
Betaling en aanvaarding: medio april 2022.

KADASTRALE GEGEVENS
Het perceel is kadastraal bekend gemeente Boxmeer, sectie X, nummer 134.
Bron: Kadaster Eindhoven

ALGEMEEN
Het is een mooi rechthoekig perceel, direct gelegen aan een zandpad. Het is zandgrond van goede kwaliteit, broekgrond genaamd, maar geen broekstenen. Met een bouwvoor van ca. 0.50 meter alvorens men de eerste gele grond tegen komt. Heden is het in gebruik als akkerbouw. De afgelopen twee jaren is er maïs geteeld.
Kortom een perceel waar door zijn rechthoekige vorm, in combinatie met kwaliteit grond, zeer goede opbrengsten te realiseren zijn.
Het perceel wordt aangeboden op basis van inschrijving, kosten koper, waarbij verkoper zich het recht voorbehoud om bij niet voldoende resultaat, niet tot gunnen over hoeft te gaan.

BESTEMMINGSPLAN
De bestemming is “enkelbestemming agrarisch”, “enkelbestemming natuur” en een dubbelbestemming “Leiding – Hoogspanningsverbinding”.
Er loopt een hoogspanningsleiding over het perceel. Op het perceel berust een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht van Saranne B.V. te Arnhem.

Kenmerken


Overdracht
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Laageindsbroek
Postcode 5447 NL
Plaats Rijkevoort

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van landbouwgrond, landerijen en agrarische grond. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aankoop en verkoop uw stuk grond of weiland!