Verkocht onder voorbehoud

Losse grond te koop in Gelderland: Bokkedijk, Renkum

Renkum Oppervlakte / omvang: 21840 m²

Te koop:

Een perceel grasland voor de paardenliefhebber of het houden van hobbydieren. Het perceel is gelegen nabij de Provinciale weg N 225 aan de Bokkedijk in Renkum, kadastraal bekend gemeente Renkum, sectie D, nummer 2332.
Het perceel is op de bodemkaart grijs ingetekend, wat betekent dat het als bebouwde kom niet is geclassificeerd. Gezien de ligging is Rn52A: Kalkhoudende poldervaaggrond/ Zavel aannemelijk.

De kavel heeft een driehoekige vorm en is 02.18.40 ha groot. Het perceel is afgezet met een afrastering van 4 à 5 draden en landhekken. Er is elektra aangelegd en er is een waterbron aanwezig waar weidepompen op zijn aangesloten.

Op een verhoging staat een container die de functie heeft van dierenschuilplaats. In 2008 is een gedoogvergunning verleend door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor het behouden van een ophoging met daarop één container. Indien wenselijk ontvangt u een afschrift van de verleende vergunning.

De toegangsweg voor de achterliggende woning ligt gedeeltelijk op dit perceel; er is een erfdienstbaarheid van weg gevestigd.

De vraagprijs is bepaald op € 155.000,- k.k.

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds 26-07-2021
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 155.000,00
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Bokkedijk
Plaats Renkum

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 21840 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond
Direct contact met de makelaar

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam MidNed B.V.
ede@agriteam.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van landbouwgrond, landerijen en agrarische grond. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aankoop en verkoop uw stuk grond of weiland!