Beschikbaar

Losse grond te koop : Schalkhaar Biesterveldsweg

Schalkhaar

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING:

Kavel 1

een perceel landbouwgrond, gelegen aan de Biesterveldsweg te Schalkhaar, kadastraal bekend gemeente Diepenveen, sectie D, nummer 4595 gedeeltelijk, groot ca. 4.08.40 ha;

Kavel 2

een perceel landbouwgrond, gelegen aan de Biesterveldsweg te Schalkhaar, kadastraal bekend gemeente Diepenveen, sectie D, nummer 4596 gedeeltelijk, groot ca. 5.07.70 ha.

 

Indien u wenst in te schrijven op het perceel verzoeken we u het inschrijfformulier, welke overeenkomstig de inschrijvingsvoorwaarden dient te zijn ingevuld, middels een gesloten enveloppe o.v.v. ”inschrijving Biesterveldsweg, Schalkhaar” uiterlijk donderdag 19 november 2020 tot uiterlijk 12.00 uur in te leveren bij notaris mr. M.M.M. Oors van Notariaat Salland, Munstersestraat 8, 8102 CB Raalte of diens waarnemer. Het is overigens ook mogelijk de gesloten enveloppe eerder bij het notariskantoor in te leveren. ’s Middags zullen de enveloppen worden geopend door de notaris of diens waarnemer: dit is vanwege de coronaperikelen niet openbaar. ’s Middags zal uitsluitend de hoogste bieder door de notaris op de hoogte worden gebracht.

Dit inschrijfformulier en de inschrijvingsvoorwaarden met bijbehorende algemen informatie zijn op te vragen bij ons kantoor. 

 

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Verkoop bij inschrijving
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Eigendomsrechten Geheel perceel

Adresgegevens
Straatnaam Biesterveldsweg
Plaats Schalkhaar

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond
Direct contact met de makelaar

ing. R.J.A. Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570-590900
M: 06-53455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16 A
8121 PT Olst
http://www.agriteam.nl
Meer informatie

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van landbouwgrond, landerijen en agrarische grond. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aankoop en verkoop uw stuk grond of weiland!