Beschikbaar

ALV overig te koop : Peelweg 2, Heusden

5725 RW Heusden

Te koop bij veiling: Vrijstaande woning met aangebouwde schuur en 2 loodsen op een perceel van 1.07.08 hectare.

Kadastraal bekend gemeente Asten, sectie D, nummers 3629 en 3630, respectievelijk groot 9725 en 1055 vierkante meter.

Omschrijving van het onroerend goed

Het pand heeft in het verleden gediend als primair landbouwbedrijf. De voormalige pluimveestal is omgebouwd tot opslagloods. Ook de andere loodsen worden gebruikt voor opslag. In de aangebouwde schuur aan de woning is deels begonnen met het realiseren van ruimte voor het huisvesten van arbeidsmigranten. Dit is echter nog in de ruwbouw-fase. Het erf is ruim van opzet en volledig verhard. De bedrijfswoning met aangebouwde schuur heeft een typisch jaren 50 karakter. Tevens is er een fraaie privé-tuin te realiseren. Hierdoor heeft het geheel een mooie uitstraling. Het pand, gelegen in het buitengebied, is zeer geschikt voor het uitoefenen van een agrarisch gerelateerde bedrijfsvorm en daarbij het hobbymatig houden van paarden of andere dieren.

Het complex, bouwjaar 1954, aan de Peelweg 2 bestaat uit een woonhuis met aangebouwde schuur, twee losstaande loodsen, met een totale ondergrond van 01.07.80 ha, waarvan circa de helft is voorzien van een afrastering in de vorm van hekwerk met gaas. Tevens is de aangebouwde schuur gedeeltelijk verbouwd tot huisvesting voor arbeidsmigranten.  De genoemde verbouwing is gevorderd tot de ruwbouw-werkzaamheden en derhalve niet volledig afgerond.

Voorzieningen
De volgende voorzieningen zijn aanwezig:
- Gas, water en electra
- Riolering

Locatie
Heusden (gemeente Asten) is gelegen in de provincie Noord-Brabant. De locatie is gelegen in het buitengebied, aan de openbare verharde weg. In de directe omgeving bevinden zich enkele primaire agrarische bedrijven en burgerwoningen, doch is de locatie vrij gelegen. De provinciale weg N279 Asten-Meijel ligt op zeer korte afstand. Via deze weg is de A67 Eindhoven-Venlo binnen 10 auto-minuten te bereiken.

Bouwaard
De woning en aangebouwde schuur zijn traditioneel gebouwd, de gevels zijn voorzien van metselwerk, de begane grondvloer en eerste verdiepingsvloer zijn van beton, de kozijnen zijn deels van hout, deels van kunststof en grotendeels voorzien van rolluiken, het dak van de woning en schuur is gedekt met pannen. De schuur is voorzien van een houten spantconstructie.
De voormalige pluimvee stal heeft een geïsoleerd dak en heeft een vrije overspanning met stalen spantconstructie, gemetselde spouwmuren en een roldeur. Tevens zijn er nog asbest daken aanwezig, in de vorm van golfplaten.

Bestemming
Deels “Agrarisch-Agrarisch bedrijf” , deels “Agrarisch met Waarden”, functie aanduiding “Paardenhouderij” ter grootte van circa 00.47.25 ha, vastgesteld in Bestemmingsplan buitengebied Asten 2016. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebruikssituatie
Verhuurd zonder toestemming van de hypotheekhouder. Een verzoekschrift als bedoeld in artikel 3:264 BW zal door hypotheekhouder worden ingediend.
 

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Openbare veiling
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds 12-10-2020

Adresgegevens
Straatnaam Peelweg
Huisnummer 2
Postcode 5725 RW
Plaats Heusden

Bouw
Bouwjaar 1954
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig
Direct contact met de makelaar

Roel van Hoof
vanhoof@agriteam.nl
T: 013-2340340
M: 06-51525374

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Midden Brabant
vanhoof@agriteam.nl

Diessenseweg 105
5081 AH Hilvarenbeek
http://www.agriteam.nl/
Meer informatie

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!