Verkocht

Varkensbedrijf te koop in Gelderland: Voorkoopstraat 9, 4112 NM Beusichem

4112 NM Beusichem Oppervlakte / omvang: 14950 m²

De locatie
Deze zeugenhouderij ligt in het buitengebied van Beusichem, aan de rand van Culemborg en vrij direct aan de provinciale weg N320. Hierdoor bereikt u in een mum van tijd de snelwegen rondom Utrecht.

In Culemborg is veel te beleven: geniet van cultuur en de historische binnenstad. Verbaas u over het aantal galerieën en ateliers en de bruisende sfeer op de gezellige terrassen. Voor uw schoolgaande kinderen is er een ruime keuze aan basis- en middelbare scholen in de nabije omgeving.

De woning
De woning met een inhoud van 525 m3 is gebouwd in 1983 en is voorzien van een betonvloer en gips plafonds. De grote raampartij in de woonkamer valt op en creëert een prachtig weids uitzicht over de landerijen. De CV en boiler zijn van 1983.

Begane grond
Bij binnenkomst geeft de prettige, open structuur van de vide zicht op de vaste trap naar boven. Op de begane grond treft u naast de hal, het toilet en de bijkeuken ook een badkamer met bad en douche en slaapkamer aan. Hiermee heeft u een prima mogelijkheid gelijkvloers te wonen. De keuken staat in gezellige open verbinding met de ruime woonkamer. In de kantoorruimte trekt u zich gemakkelijk terug om uw administratie bij te werken. De begane grond heeft een woonoppervlakte van maar liefst 90 m2.

Verdieping
Naast de overloop en bergruimte zijn hier nog 4 slaapkamers gesitueerd. De verdieping heeft een woonoppervlakte van 48 m2. De isolatie van het dak bestaat uit tempex.

De stallen
Aan de achterzijde van de woning zijn 2 stallen gelegen, beiden met stenen gevels, spouwmuur gemetseld en bedekt met ABC-golfplaten. De mestopslag van beide stallen gezamenlijk is 1.000 m3.

Stal 1:
De afmeting van deze stal is circa 13 x 60 meter. De opslagruimte van deze stal geeft toegang tot de kantoorruimte en hygiënesluis. De centrale gang verbindt 5 afdelingen van 12 kraamzeugen (vloerverwarming) en 7 afdelingen van 100 biggen met elkaar.

Stal 2:
De afmeting van deze stal is circa 13 x 65 meter. Deze stal biedt ruimte aan enkele hokken voor opfokzeugen en beren en is verder ingericht voor guste en dragende zeugen. Achter deze stal zijn 2 losse bergingen gerealiseerd in de vorm van 2 x 3 stalen zeecontainers.

Overig
De bestemming van dit bedrijf is op dit moment nog agrarisch met de volgende vergunde dieraantallen: 60 kraamzeugen, 192 zeugen, 3 dekberen, 14 vleesvarkens opfokzeugen, 854 biggen en 3 paarden. Circa 8.000 m2 is ingericht als grasland.

Naar de toekomst toe kunt u op deze locatie ook denken aan:
1. Agrarische verwante bedrijven
2. Aan het buitengebied gebonden bedrijven
3. Ambachtelijke bedrijven en kunstnijverheid
4. Extensieve verblijfsrecreatie
5. Kleinschalige horeca die gerelateerd is aan de recreatieve functie van het buitengebied
6. Extensieve dagrecreatie
7. Zorg
8. Opslagbedrijven
9. Overige bedrijven

Hierbij is een maximale omvang van 500 m2 toegestaan, echter dit verschilt per gebruik.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Buren.

Kenmerken


Overdracht
Referentie VGP0900298
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 1 maart 2018
Laatste wijziging Maandag 12 maart 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 645.000,00
Status Verkocht

Adresgegevens
Straatnaam Voorkoopstraat
Huisnummer 9
Postcode 4112 NM
Plaats Beusichem

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 14950 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Varkensbedrijf
Direct contact met de makelaar

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam MidNed B.V.
ede@agriteam.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van varkensbedrijven en varkenshouderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van varkensbedrijven en varkenshouderijen. Kies ook voor ruime ervaring in begeleiding bij de aankoop en verkoop van uw bedrijf!