ALV overig te koop in Overijssel: Veldhuisweg 10, 7448 PZ Haarle

7448 PZ Haarle Oppervlakte / omvang: 75623 m²

In het buitengebied van Haarle vrij gelegen woning met bijgebouwen op 7.56.23 ha grond (incl. 1.35.60 ha singels). Ideaal voor paardenliefhebber maar door agrarische bestemming ook geschikt als jongvee-opfok of ander agrarisch bedrijf. Deze nette woning, bj. 1992, is van alle gemakken voorzien en heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Vanuit de woonkamer heeft u een weids uitzicht ov... Meer informatie

Omschrijving

In het buitengebied van Haarle vrij gelegen woning met bijgebouwen op 7.56.23 ha grond (incl. 1.35.60 ha singels). Ideaal voor paardenliefhebber maar door agrarische bestemming ook geschikt als jongvee-opfok of ander agrarisch bedrijf. Deze nette woning, bj. 1992, is van alle gemakken voorzien en heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Vanuit de woonkamer heeft u een weids uitzicht over de landerijen. Veel mogelijkheden voor de liefhebber van het buitenleven.

WONING
Deze woning is gebouwd in 1992. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas en op de riolering. De woning is centrale verwarming en isolerende beglazing. De kap is geïsoleerd met isolatieplaten. De begane grondvloer en de verdiepingsvloer zijn van beton. De inhoud van de woning bedraagt ca. 390 m3 en de indeling is als volgt:

Begane grond:
woonkamer, keuken, bijkeuken, douche, toilet, hal met trapopgang, meterkast, slaapkamer en een kelder.

Eerste verdieping:
overloop met drie slaapkamers en een toilet.

Tweede verdieping:
vliering, bereikbaar middels een steektrap (tevens ruimte centrale afzuiging).

Kenmerken:
- Rustige ligging en riant uitzicht over landerijen
- Nette en keurig onderhouden woning
- Ruim perceel van 7.56.23 ha
- Diverse goede bijgebouwen.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

BIJGEBOUWEN:

KAPSCHUUR
Deze in 1995 gebouwde kapschuur heeft een afmeting van ca. 8 m x 20 m = 160 m2. Het geheel is opgetrokken uit halfsteensmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met golfplaten. De vloer is verhard met beton. Inpandig bevindt zich een garage van spouwmetselwerk, voorzien van een kanteldeur. De kapschuur is voorzien van schuifdeuren van damwandprofielplaten met een maximale inrijhoogte van ca 3,40 m.

LIGBOXENSTAL
Deze stal is gebouwd in 1980. De afmetingen bedragen ca. 17 m x 20 m = 340 m2 . De stal is opgetrokken uit spouwmetselwerk met stalen spantconstructie en is gedekt met asbest golfplaten. Deze 1+1 rijïge stal is ingericht voor de huisvesting van 33 GVE en is voorzien van een Engels zelfsluitend voerhek, Engelse ligboxen, de melkstal en het tanklokaal met een eigen water installatie. De kelderinhoud bedraagt ca. 220 m³.

SCHUUR
Deze voormalige varkensschuur is gebouwd rond 1970 en heeft een afmeting van ca. 7 m x 16 m = 112 m2 . De schuur is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een houten spantconstructie en is gedekt met asbest golfplaten.

SCHUUR
Deze voormalige varkensschuur is gebouwd in 1991 en heeft een afmeting van ca. 8 m x 19,5 m = 156 m2. De stal is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met asbest golfplaten.

OVERIG
- Het erf is verhard met hoofdzakelijk klinkers
- Twee kuilplaten van elk ca 8 m x 30 m, verhard met klinkers.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied is de Enkelbestemming van het object Agrarisch met (deels) Dubbelbestemming Leiding-Hoogspanning met agrarisch bouwvlak (bron: www.ruimtelijkeplannen.nl).
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Referentie VGP0700295
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 15 oktober 2018
Laatste wijziging Maandag 15 oktober 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 660.000,00

Adresgegevens
Straatnaam Veldhuisweg
Huisnummer 10
Postcode 7448 PZ
Plaats Haarle

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 75623 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig
Direct contact met de makelaar

René Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570590900
M: 0653455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16-A
8121 PT Olst
http://www.agriteam.nl/
Meer informatie

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!