Verkocht

ALV overig te koop in Gelderland: Weteringdijk, Vaassen

Vaassen Oppervlakte / omvang: 28532 m²

Prachtige bouwkavel in Vaassen voor het ontwikkelen van een veehouderijbedrijf (varkens-, pluimvee- of vleeskalverenbedrijf) gelegen op een perceel van 02.85.32 ha.

Locatie
Deze bouwkavel is gelegen in het buitengebied van Vaassen, op korte afstand van de A50 en daarmee goed bereikbaar. Het dorp beschikt over een uitgebreid winkelaanbod en drie scholen voor basisonderwijs. Eén van deze scholen bevindt zich op loop-/ fietsafstand van het bedrijf.

Vaassen met zijn circa 13.000 inwoners is een dorp waar van oudsher veel industrie was, een dorp met veel bedrijvigheid en een groot aantal sportverenigingen. Er is zelfs een prachtig Zwem- en Sportcentrum. Daam’s molen in het centrum van Vaassen is bepalend voor het dorpsgezicht. Hier is ook een gezellig restaurant in gevestigd. Grote publiekstrekker is Kasteel Cannenburch met een parkbos en vijvers waar u heerlijk kunt wandelen. Hier worden ook veel activiteiten georganiseerd.

Bestemming
Op de plaats van deze locatie is het ‘Bestemmingsplan De Bokkerij’ vigerend, vastgesteld op 20 september 2018. Het perceel heeft op grond van dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Agrarisch’.
Dit goed ontsloten perceel heeft een bouwvlak van circa 14.000 m2 om een intensieve veehouderij te realiseren. Het bouwvlak heeft de functieaanduiding: specifieke vorm van agrarisch – niet grondgebonden veehouderij en de bouwaanduiding: specifieke bouwaanduiding – groot.

Vergunningen en andere mogelijkheden
Er is een onherroepelijke omgevings- (21 juli 2014) en NB-wet vergunning (31 juli 2012) afgegeven voor de nieuwbouw van een fokzeugenhouderij met de volgende veebezetting: 3.024 gespeende biggen, 180 kraamzeugen, 566 guste en dragende zeugen, 2 beren en 72 opfokzeugen (2.669,4 kg NH3).
De bouwkavel is echter ook gemakkelijk om te bouwen naar het houden van vleeskuikens: er ligt een plan voor het houden van 123.000 stuks vleeskuikens. Of denkt u aan vleeskalveren? Afhankelijk van het houderijsysteem kunt u circa 3.600 stuks vleeskalveren houden!

Heeft u een andere achtergrond en toekomstdroom? Er zijn ook diverse andere (neven)activiteiten denkbaar voor deze bouwkavel; van paardenhouderij tot dagrecreatieve voorzieningen. Het bouwen van maximaal 1 bedrijfswoning is toegestaan. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden bij onze makelaar!

Bouwregels om rekening mee te houden
Voor het bouwen van bedrijfsgebouwen geldt verder dat:
- de goothoogte niet meer dan 7 meter mag bedragen;
- de bouwhoogte niet meer dan 12 meter mag bedragen;

En voor het bouwen van bedrijfswoningen geldt dat:
- de inhoud niet meer dan 850 m3 mag bedragen;
- de goothoogte niet meer dan 3,5 meter mag bedragen;
- de bouwhoogte niet meer dan 10 meter mag bedragen;
- de dakhelling niet minder dan 30° en niet meer dan 60° mag bedragen.
 

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Vraagprijs € 380.000,00
Status Verkocht
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Weteringdijk
Plaats Vaassen

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 28532 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig
Direct contact met de makelaar

Gerjan van Apeldoorn
vanapeldoorn@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 131 347 67

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam MidNed B.V.
ede@agriteam.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede
http://www.agriteam.nl/
Meer informatie

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!