Verkocht

Paardenbedrijf te koop in Overijssel: Peezeweg 4 Dalfsen

7722 VX Dalfsen Oppervlakte / omvang: 7000 m²

In buitengebied van Dalfsen gelegen vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen met uitzicht over de landerijen op een perceel van 7.000 m². Eventueel is meer grond bespreekbaar (tot 3.76.05 ha). Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen en verbindingswegen op fietsafstand. Meerdere gebruiksmogelijkheden denkbaar: ideaal voor het houden van paarden, vee en/of andere hobbymatige doeleinden. Via aankoop gering aantal sloopmeters behoort deelname aan de Rood voor rood-regeling wellicht tot de mogelijkheden.

Woning

Deze vrijstaande woning is in 1968 gebouwd en in 2008 uitgebouw en verbouwd. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en gedekt met pannen. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen gas, water, elektra en riolering via IBA. Glasvezel ligt aan de weg. Het huis is voorzien van centrale verwarming (Nefit Ecomline HR Excellent 2006), de woonkamer is voorzien van vloerverwarming en openslaande tuindeuren. De woning is voorzien van gedeeltelijk isolerende beglazing en gedeeltelijk vloer- en muurisolatie. De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloer is van hout. De kap is beschoten met eternitplaten. Het voegwerk is vernieuwd. De inhoud van de woning bedraagt ca. 728 m³ en de indeling is als volgt:

- Begane grond: entree met trapopgang, hal met vaste kast, woonkeuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, afzuigkap, magnetron, oven en elektrische kookplaat), woonkamer voorzien van         gashaard, bijkeuken, meterkast, toilet, douche en een slaapkamer.

- Eerste verdieping: overloop met vier slaapkamers met vaste kasten, een toilet, en een berging.

- Tweede verdieping: zolder, bereikbaar via vlizotrap.

Ligboxenstal

Deze ligboxenstal van ca. 20 x 24 m heeft een onderbouw van 1988 en een bovenbouw van 1993. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met asbestvrije-golfplaten. Ingericht als 1+1 rijige ligboxenstal voor de huisvesting van 43 GVE, voorzien van R-boxen en een Engels zelfsluitend voerhek. De mestopslag bedraagt ca. 600 m³. Inpandig bevinden zich de voormalige melkstal en het tanklokaal.       

Aangebouwde stal

Deze in 1967 gebouwde stal heeft een afmeting van ca. 10 x 30 m. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een houten spantconstructie en is gedekt met asbest-golfplaten.

Voorts aanwezig  

- een houten schuur van ca. 7 x 18 = 126 m²

- een garage  van ca. 6 x 11 = 66 m²

- een voormalige hooiberg

- waterbron 29 m diep

- bliksemafleider met abonnement.

KENMERKEN:
- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen

- Goed onderhouden woonboerderij

- Op korte afstand van Dalfsen

- Ideaal voor paardenliefhebber.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

Bestemming                                   

Volgens het bestemmingsplan Buitengebied is de Enkelbestemming van het object Agrarisch met agrarisch bouwvlak met dubbelbestemming Waarde-Archeologie 5 en gebiedsaanduiding agrarisch bedrijf a. 

 

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Gedeeltijke perceel
Vraagprijs € 469.000,00
Status Verkocht
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Peezeweg
Huisnummer 4
Postcode 7722 VX
Plaats Dalfsen

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 7000 m²

Bouw
Bouwperiode Van 1960 t/m 1970
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Paardenbedrijf
Bouwjaar 1968
Direct contact met de makelaar

ing. R.J.A. Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570-590900
M: 06-53455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16 A
8121 PT Olst

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!