Agrarische Makelaars en Taxateurs in Gelderland en Utrecht

Agriteam MidNed B.V.

Agriteam Midden-Nederland is één van de 13 vestigingen van Agriteam Nederland. Vanuit onze vestiging in Ede opereren wij met zes gedreven collega’s in het gebied Midden-Nederland. Wij helpen u als agrariër, overheid of particulier bij de aan- en verkoop, het taxeren, verpachten en het beheren van agrarisch onroerend goed.

Ons ervaren team van makelaars en taxateurs is gevestigd in het Gelderse Ede en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Ze kennen de regio Midden-Nederland als geen ander en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam profiteren ze van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Gerjan, Marinus, Teunis, Alice, Joëlle, Klazien en Cornelia staan u bij met raad en daad. Samen met u bepalen zij de juiste strategie en met heldere afspraken maken ze ook van uw aan- of verkoop een succes!

Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Gelderland en Utrecht van onze Landelijk-wonen vestiging.

Contact opnemen

Frankeneng 17h
6716 AA
Ede

T (0318) 619 209
E ede@agriteam.nl