Onze diensten op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed

Onze diensten op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed

AgriTeam is dé specialist met ruime ervaring in de agrarische sector

Aan- en verkoop

De aan- of verkoop van uw agrarisch onroerend goed is een belangrijke en soms moeilijke beslissing en heeft vaak grote gevolgen voor zowel uw onderneming als uw gezin.

Lees meer

Taxaties

Het taxeren van agrarische onroerende zaken is een vak apart. Naast kennis van de waarde van de onroerende zaak, is het ook van groot belang om te weten met welk doel er getaxeerd wordt.

Lees meer

Productierechten

Agrarisch ondernemen wordt steeds meer calculerend ondernemen. Mede als gevolg van allerlei overheidsmaatregelen wordt de bedrijfsvoering door steeds meer regels en rechten bepaald.

Lees meer
AgriTeam International

Uw partner bij agrarisch ondernemen in het buitenland

AgriTeam wil ook de partner zijn van de boer die zijn vleugels uitslaat in het buitenland. Daartoe is AgriTeam International opgericht. De adviseurs van AgriTeam International hebben hun sporen verdiend binnen het agrarisch bedrijfsadvies, accountancy en vastgoed. 

Meer diensten van AgriTeam

Rentmeesterschap, zorg voor een goed beheer

Zorgen voor een goed beheer is waar het om draait bij een rentmeester.

Met de blik gericht op de toekomst en met een toewijding alsof het zijn eigen zaken betreft.
Dat is precies de manier waarop Agriteam makelaars en taxateurs invulling geeft aan de rentmeesteractiviteiten. 

Meer over rentmeesterschap

Boerderij overnemen?

Boer zijn is een mooi en uitdagend beroep. Sterker nog, het is een way of life! Het overnemen van een boerderij is een grote en belangrijke stap in uw leven. 

Vaak blijft een boerderij in de familie en wordt deze overgedragen van ouders op kind, maar het komt ook voor dat een boerenbedrijf wordt overgenomen door een werknemer.Wat de situatie ook is, bij Agriteam makelaars en taxateurs weten we welke uitdagingen er bij het overnameproces komen kijken.

Meer informatie
Agrarisch onroerend goed kopen?

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Van melkveehouderij tot akkerbouwbedrijf en van landbouwgrond tot varkenshouderij. Kies voor de specialisten van Agriteam met ruime ervaring in begeleiding bij zowel aan- als verkoop. Bekijk het grootste aanbod agrarische objecten te koop.