Agrarische Makelaars en Taxateurs Noord-Holland

Agriteam Noord-Holland B.V.

Agriteam Noord-Holland B.V. is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio Noord-Holland. Bekijk hier ons aanbod, contactgegevens en maak kennis met ons team. 

Ons ervaren team van makelaars en taxateurs is gevestigd in De Goorn en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Ze kennen de regio Noord-Holland als geen ander en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam profiteren ze van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Barbara, George, Sita en Bart  staan u bij met raad en daad. Samen met u bepalen zij de juiste strategie en met heldere afspraken maken ze ook van uw aan- of verkoop een succes!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Noord-Holland van onze Landelijk-wonen vestiging.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  Barbara Wasch

  Barbara Wasch

  Eigenaar CFO

  Stuur e-mail


  G.M. van der Velden

  G.M. van der Velden

  eigenaar makelaar taxateur CEO

  Stuur e-mail


  Sita Werkman

  Sita Werkman

  officemanager

  Stuur e-mail


  Bart Glazenborg

  Bart Glazenborg

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Agriteam Noord-Holland B.V.

  Vraag/opmerking