Agriteam Makelaars en Taxateurs Noord-Holland

Agriteam Noord-Holland B.V.

Agriteam Noord-Holland B.V. is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio Noord-Holland. Bekijk hier ons aanbod, contactgegevens en maak kennis met ons team. 

Ons ervaren team van makelaars en taxateurs is gevestigd in De Goorn en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Ze kennen de regio Noord-Holland als geen ander en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam profiteren ze van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Barbara, George, Sita en Bart staan u bij met raad en daad. Samen met u bepalen zij de juiste strategie en met heldere afspraken maken ze ook van uw aan- of verkoop een succes!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Noord-Holland van onze Landelijk-wonen vestiging.

Welkom bij Agriteam Noord-Holland, uw betrouwbare partner voor diverse agrarische vastgoeddiensten in de regio. Onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring stellen ons in staat om u te begeleiden bij een breed scala aan werkzaamheden:

 1. Aan- en verkoop van agrarische objecten en bedrijven: Of u nu op zoek bent naar uw ideale landelijke woning of uw agrarisch bedrijf wilt verkopen, wij hebben de kennis en het netwerk om u te ondersteunen. Van historische boerderijen tot moderne landgoederen, wij vinden de perfecte match tussen koper en verkoper.

 2. Begeleiding bij Onteigening en Wet voorkeursrecht gemeenten: In complexe situaties zoals onteigening en situaties waarin de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing is, staan wij aan uw zijde om u te adviseren en te begeleiden door het juridische en administratieve proces.

 3. Taxaties conform NRVT voor diverse doeleinden: Onze gecertificeerde taxateurs bieden deskundige en nauwkeurige taxaties volgens de normen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Of het nu gaat om waardebepaling voor financiering, belastingdoeleinden of aan- en verkoopbeslissingen, wij zorgen voor betrouwbare taxaties.

 4. Opstellen en begeleiden van pachtzaken: Wij begrijpen het belang van heldere pachtovereenkomsten en staan klaar om u te assisteren bij het opstellen, herzien en begeleiden van pachtzaken. Onze diepgaande kennis van pachtwetgeving en ervaring in deze materie garanderen een soepele en eerlijke afhandeling.

Bij Agriteam Noord-Holland streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk. Ons team staat klaar om u te adviseren, te ondersteunen en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor al uw agrarische vastgoedbehoeften. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw agrarische vastgoeddromen te verwezenlijken.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  Barbara Wasch

  Barbara Wasch

  Eigenaar CFO

  Stuur e-mail


  G.M. van der Velden

  G.M. van der Velden

  eigenaar makelaar taxateur CEO

  Stuur e-mail


  Sita Werkman

  Sita Werkman

  officemanager

  Stuur e-mail


  Bart Glazenborg

  Bart Glazenborg

  Assistent makelaar taxateur in opleiding

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Agriteam Noord-Holland B.V.

  Vraag/opmerking