Nieuws

Huizenverkoper wint 'gratis' makelaar

Een huizenverkoper van Landelijk Wonen.nl heeft bij een landelijke makelaarsactie van beroepsvereniging VastgoedPRO gedeeltelijk zijn makelaarskosten teruggewonnen. De heer en mevrouw Janssen ontvingen uit handen van Landelijk-wonen.nl makelaar William Peters een cheque ter waarde van 2.500 euro.

De gelukkige winnaar werd verrast met een cheque en een bos bloemen. “Het is prachtig om één van onze klanten op deze manier te kunnen verblijden. Wij weten als kenners natuurlijk als geen ander wat er komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning. Voor de consument is dat een spannende periode. Wij begeleiden hen daar volledig in van het begin van de verkoop tot het passeren van de akte van levering bij de notaris. Dat we dit als extra kunnen doen, maakt ons werk nog mooier.”, aldus makelaar William Peters. De woning aan de Cranenburgsestraat 179 in Groesbeek is overigens binnen 1 week onder voorbehoud verkocht.

Makelaarskantoor Landelijk Wonen.nl doet mee aan de landelijke campagne ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’. Met die actie maken kopers of verkopers van woningen in de laatste vier maanden van 2016 kans om een cheque ter waarde van € 2.500,00 te winnen, waardoor ze een gedeelte van hun bemiddelingskosten terugwinnen. De heer en mevrouw Janssen zijn één van de in totaal vier winnaars.

Meer informatie over de actie is te vinden op de website van VastgoedPRO: www.vastgoedpro.nl/actie.

Makelaar William Peters is werkzaam op het kantoor Landelijk-wonen.nl in Sint Anthonis. Voor meer informatie, bel of mail met William Peters of Leonie Schaeffers: 0485-387 300 / schaeffers@agriteam.nl.