AgriTeam International

Uw partner bij agrarisch ondernemen in het buitenland

AgriTeam International maakt onderdeel uit van de Agriteam-formule. Met ruim 25 aangesloten zelfstandige vastgoedspecialisten is AgriTeam de enige landelijk werkende agrarische makelaar. De AgriTeam makelaar is dagelijks bezig om de doelen van zijn cliënt om te zetten in werkelijkheid.

Agrarisch ondernemen in het buitenland

Agriteam wil ook de partner zijn van de boer die zijn vleugels uitslaat in het buitenland. Daartoe is AgriTeam International opgericht. De adviseurs van Agriteam International hebben hun sporen verdiend binnen het agrarisch bedrijfsadvies, accountancy en vastgoed. Zij hebben als geen ander ervaren wat het betekent om in het buitenland een bedrijf te starten. Van de selectie tot aankoop van een locatie, van integratie in de lokale gemeenschap en van het vormen van een goed team om de ondernemer heen, AgriTeam International heeft de benodigde expertise en contacten. De adviseurs zijn bekend met de “do’s en don’ts” en hebben een uitgebreid netwerk van professionals die nodig zijn om het traject vlotjes te doorlopen. Agriteam International is dan ook uw partner bij agrarisch ondernemen in het buitenland.

Ons (s)emigratie aanbod vindt u op agriteaminternational.nl, de grootste aanbieder van agrarisch onroerend goed in het buitenland.

Website AgriTeam International

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Van melkveehouderij tot akkerbouwbedrijf en van landbouwgrond tot varkenshouderij. Kies voor de specialisten van Agriteam met ruime ervaring in begeleiding bij zowel aan- als verkoop. Bekijk het grootste aanbod agrarische objecten te koop.