Kaart
Verkocht

Losse grond te koop in Noord-Brabant: Sint Janslaan, Sambeek

5836 AX Sambeek
Prijs op aanvraag

Te koop bij inschrijving: Een mooi perceel cultuurgrond, groot 3.47.15 hectare gelegen te Sambeek, aan de Sint Janslaan.
Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 15 februari 2022 om 12.00 uur in de middag
Gunning: 15 februari 2022 voor 18.00 uur.
Betaling en aanvaarding: medio maart 2022.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend gemeente Boxmeer, sectie M, nummer 208.

Algemeen
Het is een mooi rechthoekig perceel, direct gelegen aan de openbare verharde doorgaande weg. Het is zandgrond van goede kwaliteit, met een bouwvoor  van ca. 0.50 meter alvorens men de eerste gele grond tegen komt. Heden is het in gebruik als grasland. De laatste twee jaar zijn er aardappelen en suikerbieten geteeld.
Kortom een perceel wat door zijn rechthoekige vorm, in combinatie met kwaliteit grond, zeer goede opbrengsten te realiseren zijn.

Het perceel wordt aangeboden op basis van inschrijving, kosten koper, waarbij verkoper zich het recht voorbehoud om bij niet voldoende resultaat, niet tot gunnen over hoeft te gaan.

Bestemming
Op het perceel berusten geen publiek- of privaatrechtelijke beperkingen. De bestemming is “enkelbestemming agrarisch” met dubbelbestemming “waarde-archeologie 3 “. Tevens zit er langs de stroom over de gehele lengte van het perceel met een breedte van ca. 15 meter de gebiedsaanduiding toegekend “overige zone- zoekgebied behoud en herstelwatersystemen”, wat inhoudt dat deze strook nooit belemmerd mag worden op momenten dat er onderhoud of werkzaamheden aan de stroom verricht worden.

Kenmerken


Overdracht
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Sint Janslaan
Postcode 5836 AX
Plaats Sambeek

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!