Bedrijfsruimte te koop in Noord-Brabant: Dr. Moonsweg 5, Beers Te huur

5437 BG Beers

TE HUUR: Diverse flexibele kantoor-, bedrijfs- en opslagruimtes in Bedrijvencentrum Land van Cuijk. In het voormalige ki-station in Beers (2 minuten van de A73) zijn onder andere plannen voor de vestiging van Eiwitcampus Beers, maar is ook plaats voor ondernemers en wordt stalling en hobbyruimte aangeboden.

Ligging en bereikbaarheid:
Bedrijvencentrum Land van Cuijk is gevestigd aan de rand van Beers (gemeente Cuijk) aan de Doctor Moonsweg 5. Deze unieke locatie ligt aan de Provincialeweg tussen Cuijk en Grave en is daarmee direct ontsloten via de A73.

Bestemming:
In het voormalige ki-station (later Nationaal Veeteelt Museum) zijn onder andere plannen voor de vestiging van Eiwitcampus Beers, een broedplaats voor innovatie in de agri-/foodsector, en Bedrijvencentrum Land van Cuijk zal dit op deze locatie versterken. Er worden kantoor-, bedrijfs- en opslagruimtes verhuurd; van werkplaats tot showroom en van stalling tot hobbyruimte. Daarnaast is er ook laboratorium- en vergaderruimte te huur. Er zijn al verschillende bedrijven gevestigd, waaronder een aannemer, bouwkundig bureau, landmeter, montagebedrijf en meubel-interieurbouwer. Met ruimtes vanaf 12 m² tot 1100 m², liggen alle opties nog open voor allerhande ondernemers én particulieren. De ruimtes zijn flexibel in te delen en de huurtermijn is in overleg.

Terrein:
- Voldoende parkeergelegenheid
- Gezamenlijke sanitaire voorziening (van buitenaf toegankelijk)

Indeling bedrijfs- en opslagruimte:
- Vrij in te vullen met een grootte van 27 m² tot 1100 m²  
- 230 V en 400 V aanwezig
- Verlichting aanwezig
- Vrije hoogte tot ca. 7 meter
- Vloerbelasting ca. 2.500 kg/m²
- Huurprijs 50 euro/m² exclusief btw/jaar (afhankelijk van inrichting en oppervlakte)
- Servicekosten nader te bepalen (bevatten o.a. vastrecht stroom, vastrecht water, onderhoud sectionaaldeur, schoonmaak gezamenlijk toilet, onderhoud en keuring blusmiddelen, buitenverlichting, onderhoud openbaar groen en buitenterrein)
- Huurcontract looptijd van minimaal 12 maanden

Indeling kantoor:
- Vrij in te vullen met een grootte van 12 m² tot 220 m²  
- Gezamenlijke pantry in centrale hal
- Huurprijs 65 euro/m² exclusief btw/jaar (afhankelijk van inrichting en oppervlakte)
- Servicekosten nader te bepalen (bevatten o.a. verwarming, elektra, water, gebruik en schoonmaak pantry en algemene ruimtes, glasbewassing, onderhoud buitenterrein en groen, onderhoud en keuring brandblussers, buitenverlichting)
- Huurcontract minimale looptijd van 12 maanden

Mocht u interesse hebben, neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken en het pand van binnen te bekijken!

 

Kenmerken


Overdracht
Status Beschikbaar

Adresgegevens
Straatnaam Dr Moonsweg
Huisnummer 5
Postcode 5437 BG
Plaats Beers

Bouw
Gebruik object Bedrijfsmatig
Object categorie agrarisch Bedrijfsruimte

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!