Akkerbouwbedrijf te huur in Noord-Holland: Schuren te huur in Spierdijk

1641 LV Spierdijk
Prijs op aanvraag

Ontdek onze schuren in Spierdijk

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw activiteiten? Wij hebben de oplossing voor u! We hebben diverse goed onderhouden schuren beschikbaar voor verhuur in Spierdijk.

Bedrijfshal 1:

Bedrijfshal 1 heeft indrukwekkende afmetingen van 35,70 meter breed en 60,50 meter lang, wat resulteert in een royale oppervlakte van maar liefst 2.159 vierkante meter. Deze overvloedige ruimte biedt u tal van mogelijkheden voor al uw activiteiten.

De schuur heeft een goothoogte van 5,30 meter, wat zorgt voor voldoende verticale ruimte om machines en apparatuur op te slaan en biedt een comfortabele omgeving voor uw werkzaamheden. Tevens is deze hal voorzien van twee grote cellen.

Verwerkingsschuur:

De verwerkingsschuur is 21 meter breed en 30,25 meter lang, wat resulteert in een oppervlakte van 635 vierkante meter. Deze schuur is ideaal voor het verwerken en opslaan van producten.

De verwerkingsschuur heeft een goothoogte van 5,30 meter, waardoor u voldoende ruimte heeft voor opslag en verwerkingsapparatuur.

Koelschuur:

De koelschuur is opgesplitst in twee ruimten voor uw gemak:

Koelhuis:

Het koelhuis heeft een oppervlakte van 635 vierkante meter, met afmetingen van 21 meter breed en 30,25 meter lang.

De goothoogte van 5,30 meter biedt voldoende verticale ruimte voor opslag van gekoelde producten.

Expeditie-Ruimte:

De expeditie-ruimte beslaat een oppervlakte van 389 vierkante meter, met afmetingen van 21 meter breed en 18,50 meter lang.

Net als het koelhuis heeft de expeditie-ruimte een goothoogte van 5,30 meter, waardoor u voldoende ruimte heeft voor logistieke activiteiten.

Toegankelijkheid: De bedrijfshallen zijn gemakkelijk bereikbaar via de nabijgelegen doorgaande provinciale weg N194. De snelweg A7 ligt op 8 km afstand (8 minuten), wat het transport van goederen en logistieke operaties eenvoudig maakt. Verdere beschikt de hal over twee dockshelters voor snel laden en lossen.

Informeer naar de mogelijkheden van deze locatie.

Graag gaan wij met u in overleg voor de passende huursituatie.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Adresgegevens
Straatnaam Spierdijkerweg
Huisnummer 95
Postcode 1641 LV
Plaats Spierdijk

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Akkerbouwbedrijf

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!