Verkocht

Paardenbedrijf te koop in Noord-Holland: Bouwkavel te koop Rustenburgerweg 191 te Heerhugowaard

1703 RV Heerhugowaard
Vraagprijs € 700000
Oppervlakte / omvang:  21362 m²

Locatie voor bouw van een nieuwe woning met een riante tuin en hobbyweide of paardenhouderij.

Bent u op zoek naar een unieke kans om uw droomhuis op het platteland te realiseren? Dan is dit object aan de Rustenburgerweg 191 te Heerhugowaard wellicht precies wat u zoekt. Met de mogelijkheid tot omzetting naar woondoeleinden biedt dit terrein mooie mogelijkheden voor wie een ruim en rustig thuis in een groene omgeving nastreeft.

Huidige woning: De huidige woning op de locatie is slooprijp en dient vervangen te worden. Dit biedt u de kans om een compleet nieuwe woning te bouwen die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Totale oppervlakte: Dit ruime terrein heeft een totale oppervlakte van ongeveer 21.362 m². Met zoveel ruimte tot uw beschikking, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het perceel is voorzien van een betonpad dat van voor naar achter loopt. Hierdoor kunt u diverse weides creëren voor bijvoorbeeld paarden, schapen of ander kleinvee. Of u nu droomt van een fraaie tuin, weides voor uw dieren, of wellicht een combinatie van deze mogelijkheden, hier is genoeg ruimte om uw plannen te verwezenlijken.

Ligging: Het object is gelegen aan het lint van de Rustenburgerweg aan de oostzijde van Heerhugowaard in de buurtschap "t Kruis," een bekende plek in Heerhugowaard. 't Kruis kent een jaarlijkse kermis, een omnisportvereniging (voetbal en handbal) (KSV), een wijkvereniging, een supermarkt (ALDI) en een wit kerkje, de Heilige Familiekerk uit 1923. Ook bevindt zich er een veld dat in de zomer als sportveld en evenemententerrein fungeert en in de winter als schaatsbaan. De locatie biedt het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het platteland en de nabijheid van voorzieningen en evenementen in Heerhugowaard.

Bestemmingswijziging: Het perceel heeft op dit moment een agrarische bestemming. De gemeente is bereid om de bestemming te wijzigen naar deels woondoeleinden en deels agrarisch. U heeft de vrijheid om uw ideale huis te ontwerpen en te bouwen, met de mogelijkheid van een tuin van meer dan 20.000 m² om van te genieten.

Kortom, deze kans biedt u de mogelijkheid om te bouwen in een landelijke omgeving met volop ruimte en vrijheid.

Neem contact op met onze makelaar George van der Velden voor meer informatie en om uw dromen werkelijkheid te laten worden op de Rustenburgerweg 191 te Heerhugowaard.

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 700.000,00
Status Verkocht

Adresgegevens
Straatnaam Rustenburgerweg
Huisnummer 191
Postcode 1703 RV
Plaats Heerhugowaard

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 21362 m²

Bouw
Gebruik object Wonen
Object categorie agrarisch Paardenbedrijf

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!