Kaart
Nieuw in verkoop

Paardenbedrijf te koop in Gelderland: Aalsdijk 10A, Asch

4115 LN Asch
Vraagprijs € 1550000
Oppervlakte / omvang:  58860 m²

Te KOOP

Goed onderhouden paardenhouderijbedrijf in het buitengebied van Asch, met alle mogelijkheden voor het houden van paarden.Gelegen aan de Aalsdijk op een perceel van 5.88.60 ha.

Gelegen in het buitengebied van Asch op een prachtige locatie in de Betuwe, ligt deze paardenhouderij met alle mogelijkheden voor het houden van paarden. Alle faciliteiten zijn er om het welzijn van de paarden te waarborgen wat betreft lucht, licht, afwisseling en beweging.Via de oprijlaan met wit duurzaam hekwerk gemarkeerde weiden, waarmee het zicht op de paarden bij huis voor een prachtige sfeer zorgt betreedt u deze stoeterij.Een compleet paardenbedrijf met vele mogelijkheden!

Dit paardenhouderijbedrijf ligt in het prachtige plattelandsdorp Asch in de streek de Neder-Betuwe, gekenmerkt door boomgaarden en weidegronden in het Gelders Rivierengebied en valt binnen het Graafschap Buren, de parel van de Betuwe ook wel "Oranjestad" genoemd. Asch ligt centraal nabij de snelwegen A15 en A2, tussen de rivieren de Waal en de Lek. Omsloten door regionaal belangrijke plaatsen als Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Wijk bij Duurstede en Rhenen.

De woning

Het betreft een mooie, volledig geïsoleerde woning met een inhoud van bijna 800 m3 en een gebruiksoppervlakte van  262 m2. Het object is gebouwd in 1973 en is volledig gerenoveerd. De woning is opgetrokken uit gemetselde spouwmuren en is met pannen gedekt. Zowel de eerste-, als tweede verdiepingsvloer zijn van beton, de begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. Een CV uit 2010 (Remea) verwarmt de woning en in de woonkamer is een open haard. De woning heeft een serre en overdekte terrassen zodat je het hele jaar kunt genieten van de groene omgeving.

Het woonhuis heeft op de begane grond een luxe afgewerkte ruime woonkamer met vloerverwarming en open haard, serre en overdekte terrassen, moderne open keuken met granieten werkbladen, grote bijkeuken, slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en wastafel. Hal en toilet. Op de eerste etage bevinden zich 4 werk/slaapkamers en de tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.

Deze prachtige paardenhouderij beschikt over een Zorgdrager buitenbak van 20 x 60 meter; een overdekte rijbak van 15 x 37 meter. Aangrenzend aan de overdekte rijbak liggen onder meer de paardenboxen. 5 boxen van 3.20 x 2.90;  6 merrie/veulen boxen van 3.20 x 3.95; 7 paarden boxen van 2.75 x 3.75 en 6 hengsten boxen van 3.40 x 3.00. Achter de rijhal bevindt zich de nieuwe kapschuur voorzien van zonnepanelen. Er zijn 5 boxen van 2.90 x 3.50; een loopstal van 3,85 x 4,50 meter en 3 pony boxen van 3.20 x  2.85 en 2.50. Er is een binnen wasplaats voor twee paarden en een zadelkamer. De drinkbakken zijn voorzien van een antivries systeem en de stallen beschikken over luiken aan de buitenzijde. De paddock naast de hal is 35 x 50 meter. Voor de paarden zijn verschillende omheinde weiden beschikbaar.

Bestemmingsplan

Het object is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied Buren van de gemeente Buren, het heeft een Enkelbestemming Agrarisch

Kadastrale gemeente: Buren Sectie: N Percelen: 360 en 363 met een totale oppervlakte van 5.88.60 ha

Kenmerken


Overdracht
Vraagprijs € 1.550.000,00
Status Nieuw in verkoop
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Aalsdijk
Huisnummer 10
Toevoeging A
Postcode 4115 LN
Plaats Asch

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 58860 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Paardenbedrijf

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!