Kaart

Overig agrarisch / landelijk vastgoed te koop in Limburg: Muytertweg 27, Herkenbosch

6075 AM Herkenbosch
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  19910 m²

Te koop aangeboden:  Grote, professionele gekoelde opslag met bijbehorende sorteerloods en bedrijfswoning, gelegen in het buitengebied aan de Muytertweg 27 te Herkenbosch.

Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan, een prachtige, ruime en modern opgezette aardappelbewaarplaats en grote loods met laaddock, bijgebouwen en prachtige bijbehorende bedrijfswoning op een perceel van circa 2 hectare. De locatie ligt centraal tussen de akkerbouwgebieden van Limburg, Duitsland en België, nabij de snelweg A73 Maastricht-Nijmegen.

Het betreft hier een professionele locatie waar grootschalig aardappels of andere gewassen langdurig bewaard kunnen worden. Er is een zeer modern uitgevoerde opslag bewaarplaats gerealiseerd met verschillende ruimtes. Dit biedt perspectief om verschillende gewassen van eigen teelt of voor derden te bewaren, aangestuurd door zeer moderne techniek en beste isolatie capaciteit.

Daarnaast is er een grote loods gebouwd, met vrije overspanning, meerdere roldeuren, interne koelruimtes en een groot laaddock voor het laden en lossen van twee vrachtwagens tegelijkertijd. De loods is ideaal om te gebruiken voor het verkoopklaar maken van de reeds opgeslagen producten in de aardappelloods, of voor andere opslagmogelijkheden.

Verder staan er nog twee bijgebouwen die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden.

Tevens is centraal van alle gebouwen een degelijke riante bedrijfswoning gerealiseerd, welke van alle gemakken is voorzien.

Het geheel is gerealiseerd op een perceel van 01.99.10 hectare.

De volgende bestemming is van toepassing op het perceel:
Buitengebied Roerdalen – 2de Herziening
Vastgesteld 21-04-2016 – geheel onherroepelijk
Bestemmingsvlakken;
- Agrarisch met waarden – Landschapswaarden 1 
- Waarde – Archeologie – 5

Bouwvlak agrarisch
Functieaanduiding;
- Specifieke vorm van groen

Gebiedsaanduiding;
- Milieuzone – roerdalslenk III

Kenmerken van de locatie;
De locatie is ruim van opzet. Het erf is compleet verhard middels betonklinkers en een gedeelte asfalt. Door de ruime opzet van het bedrijf is er tijdens de drukke seizoenswerkzaamheden volop ruimte voor de bedrijfsactiviteiten. Er is een 70-tons weegbrug gerealiseerd (3.0 mtr x 18.0 mtr), en er zijn een 1716 stuks zonnepanelen aangelegd met een capaciteit van ca. 485.000 Wpiek. Deze panelen zijn in eigendom en behoren bij de koop. Tevens is er een transformatorhuisje op het erf gerealiseerd. Het erf is middels grote poorten af te sluiten.

Aardappelopslagloods is gebouwd in december 2016 en opgedeeld in 4 afzonderlijk aan te sturen cellen. De afmeting van de loods is 48.0 mtr x 30.0 mtr (dak)/24.0 mtr (loods). Met een goothoogte van 6.0 mtr en een nokhoogte van 10.0 mtr. De drukwanden zijn 6.0 mtr hoog. De producten worden middels een roostervloer belucht. De loods is zo goed geïsoleerd dat men er diep kan koelen. De koeling is op basis van een propaan CO2-installatie. Het klimaat wordt aangestuurd middels een Omnivent klimaatcomputer. De spanten zijn gepoedercoated, de dakplaten ca. 15 cm dik. De verlichting is middels LED-lampen.

De grote sorteerhal/opslag loods uit 2005 is wederom zeer ruim van opzet. De loods is 30.0 mtr  x 60.0 mtr met een goothoogte van 6.0 mtr en 9.50 mtr nokhoogte. De loods is via meerdere roldeuren (5 stuks) toegankelijk. Aan de voorzijde van de loods zijn twee ruime laaddockken gerealiseerd. Tevens is een intern koelruimte (2x) gerealiseerd voorzien van een geïsoleerde vloer. Ook hier kan men diep koelen. In de loods ligt een zware degelijke gevlinderde betonvloer. Er is een waterbron aangelegd met een diepte van ca. 22.0 mtr, voor het eventueel kunnen wassen van groente en dergelijke. De verlichting is middels LED-lampen.

Daarnaast zijn er op het erf nog oudere bedrijfsgebouwen aanwezig die men voor meerdere doeleinden kan gebruiken. De kwaliteit van deze gebouwen is matig, anderzijds bieden ze potentie om in toekomst te gebruiken voor het eventueel realiseren van nieuwe en moderne bedrijfsgebouwen.

En na een drukke dag arbeid op het bedrijf, kan men lekker tot rust komen in de mooie, privé gelegen bedrijfswoning. Het betreft hier een woning die van alle gemakken voorzien is, meerdere slaapkamers, ruime keuken, woonkamer en bijkeuken. Tevens is er een grote privé tuin om in de zomermaanden lekker buiten te kunnen zitten.

Kenmerken


Overdracht
Status Beschikbaar
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Muytertweg
Huisnummer 27
Postcode 6075 AM
Plaats Herkenbosch

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 19910 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!