Varkensbedrijf te koop : Melkweg 9, Brecht, BELGIË

2960 Brecht België
Prijs op aanvraag

Namens opdrachtgever bieden wij een mooi en functioneel vleesvarkensbedrijf aan. Het bedrijf is gevestigd aan de Melkweg 9, 2960 te Brecht, België.

Het betreft hier een vleesvarkens locatie van ca. 2.900 vleesvarkens en 480 speenbiggen met opslagloods, op ca. 1.40 ha ondergrond zonder bedrijfswoning.

Het varkensbedrijf is gelegen in het buitengebied van Brecht, België, vlak nabij de Nederlandse grens, aan de openbare verharde weg. De snelweg Breda – Antwerpen ligt slechts op enkele minuten rijafstand.

Het bedrijf is modern ingericht en draait daarmee goede technische resultaten.

Stal 1; deze stal beschikt over ca. 192 varkensplaatsen, echter vraagt deze stal een update.

Stal 2; ca. 475 vleesvarkensplaatsen en 480 speenbiggen, verdeeld over 2 afdeling met 40 hokken per afdeling, geen luchtwasser, Hotraco ventilatiebesturing. Betonnen hokinrichting, volledig betonnen roostervloer met Stalko droogvoerbakken.

Stal 3; bouwjaar 2008, ca. 2.160  vleesvarkensplaatsen, verdeeld over 10 afdelingen met 12 hokken per afdeling, biologische Dorset luchtwasser, Big Dutchman ventilatiebesturing. Betonnen hokinrichting, volledig betonnen roostervloer, met Groba droogvoerbakken.

Loods; op het bedrijf is nog een ruime loods aanwezig, die in zijn geheel afgesloten kan worden.

Verder is er nog asbest aanwezig op het bedrijf.

De volgende vergunning zit op de locatie;
Stal 1: 400 vleesvarkens;
stal 2: 475 vleesvarkens;
stal 3: 2040 vleesvarkens.
Een grondwaterwinning op een diepte van 147 meter, met een maximaal opgepompt debiet van 20 m³/dag en 7.000 m³/jaar. Mestopslagcapaciteit 3.775 m³. Looptijd vergunning 09 oktober 2028.

Kortom een perfecte locatie om professioneel varkens te kunnen houden.

Dit bedrijf hebben we in collegiale verkoop met “t Boerenhuys Makelaardij België. Zij kunnen u voorzien in de juiste informatie wanneer het de huidige wet- en regelgeving betreft.

Vraagprijs € 1.125.000,- exclusief vee, voorraad en nutriënten.

Kenmerken


Overdracht
Status Beschikbaar
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Melkweg
Huisnummer 9
Postcode 2960
Plaats Brecht België

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Varkensbedrijf

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!