Kaart
Verkocht

Paardenbedrijf te koop in Overijssel: Lemelerweg 52A Luttenberg

8105 SB Luttenberg
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  42400 m²

PRACHTIG VRIJ GELEGEN MODERNE WOONBOERDERIJ (energielabel A+)  MET AGRARISCHE BESTEMMING OP 4.24.00 HA

Vrijstaande woonboerderij met een kapschuur en een tweede grote schuur/stal op een oppervlakte van 4.24.00 ha. De schuren bieden talloze mogelijkheden, ideaal voor paardenliefhebber en/of hobbymatige, agrarische bedrijfsmatige activiteiten. Agrarisch bouwvlak van 1 ha. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, weids uitzicht over de landerijen en alle voorzieningen op een paar minuten rijden van Luttenberg, In de omgeving vindt u de Lemelerberg en het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, hier vindt u één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa. Genieten in het bos en op de heide, van de prachtige vergezichten en landschappen… Luttenberg biedt de nodige voorzieningen, een basisschool, huisarts, sport, openbaar vervoer (bus), supermarkt, restaurants, etc. In de omgeving vindt u de Lemelerberg en het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Het buitengebied van Luttenberg is prachtig en u kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en sporten!

 

KENMERKEN:

- Ideaal voor paardenliefhebber of agrarische (neven)activiteiten

- Royaal perceel van 4.24 ha (minder grond is bespreekbaar)

- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen

- Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en Lemelerberg in nabijheid

- Woonboerderij geheel geïsoleerd, energielabel A+

- Op 30 autominuten van Zwolle en ook van Deventer

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

Woonboerderij met aangebouwde garage

Deze woonboerderij is gebouwd in 1996. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. De woning is voorzien van vloer-, gevel- en dakisolatie. De begane grond en verdiepingsvloer zijn van beton. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, riolering en glasvezel. De woning is voorzien centrale verwarming en vloerverwarming (HR combi-ketel) en heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De kap van de woning is gedekt met Unidekplaten. De inhoud van de woning met aangebouwde garage bedraagt ca. 662 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond:               

Hal, trapopgang, meterkast, toilet, keuken, woonkamer met openslaande tuindeuren naar de serre, bijkeuken, garage en kantoor.

Eerste verdieping:

Overloop met vier slaapkamers (waarvan 3 met vaste kasten), badkamer met douche en toilet.

Tweede verdieping:

Vliering bereikbaar middels een vlizo-trap.

Bij de woning bevindt zich aangebouwd een veranda / serre, welke is opgetrokken uit houten spanten, glazen gevels en bitumineuze dakbedekking. Deze veranda biedt een prachtig vrij uitzicht over de landerijen, een heerlijke plek om tot rust te komen.

Schuur/stal

Deze schuur met een afmeting van ca. 11,62 m x 15,75 m is gebouwd in 1985. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met golfplaten. De schuur is geïsoleerd met Dupanelplaten. De schuur is ingericht met een meterkast, berging en stalruimte met groepshokken voor de huisvesting van 23 stuks vee. De mestopslagcapaciteit bedraagt ca. 200 m³. Op de kap bevinden zich 21 zonnepanelen (2017) met een capaciteit van ca. 5.800 KW.

Kapschuur

Deze kapschuur met een afmeting van ca. 9,89 m x 13,2 m is gebouwd in 1991. Het geheel is opgetrokken uit damwandprofielplaten op een stenen voet met een stalen spantconstructie en is gedekt met sandwichpanelen. De vloer is verhard met beton. De kapschuur is ingericht met een machineberging, een garage, een berging, een werkplaats, een groepshok op beton v.v. een voerhek voor de huisvesting van 15 stuks vee.

Overige

-1 sleufsilo van ca. 6 m x 30 m;

-1 sleufsilo van ca. 7,5 m x 15 m;

-een vaste mestopslag;

-een spoelplaats.

Bestemming en Hinderwetvergunning

Volgens het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Raalte is de Enkelbestemming Agrarisch met bouwvlak en gebiedsaanduiding reconstructiewetzone verwevingsgebied. 

Op het object rust volgens opgave gemeente een vergunning Besluit melkrundveehouderijen Hinderwet d.d. 11 juni 1992 voor het houden van 21 melk- en kalfkoeien, 14 stuks jongvee < 2 jaar mesterij en 15 vleesstieren < 2 jaar. Voor meer informatie verwijzen we u naar de gemeente Raalte.

Kenmerken


Overdracht
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Lemelerweg
Huisnummer 52
Toevoeging A
Postcode 8105 SB
Plaats Luttenberg

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 42400 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Paardenbedrijf

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!