Kaart
Nieuw in verkoop

Overig agrarisch / landelijk vastgoed te koop in Gelderland: Staverhul 22a-22b, Uddel

3888 MR Uddel
Vraagprijs € 1300000
Oppervlakte / omvang:  30236 m²

Te koop
Op geweldige locatie: vrijstaande bedrijfswoning met 2e bedrijfswoning, aangebouwde ruime bedrijfshal én bijbehorende cultuurgrond. De totale perceelgrootte bedraagt 30.236 m2.

De locatie
Aan de rand van de bebouwde kom, in het agrarische buitengebied van Uddel staat dit goed onderhouden object met bedrijfsbestemming. Het bedrijf is prachtig gelegen; aan de achterzijde van de bijbehorende weilanden wandelt u rechtstreeks het heidelandschap in.

Uddel is erg actief in het verenigingsleven en er zijn diverse scholen. In de nabije omgeving bevinden zich het Bleeke Meer, het Uddelermeer en het Natura 2000-gebied De Veluwe. De mooie stad Apeldoorn ligt binnen handbereik via de A1.

De vrijstaande bedrijfswoning (huisnummer 22a)
De woning is gebouwd in 1980, heeft een inhoud van 627 m³ en een gebruiksoppervlakte wonen van 134 m². De woning is opgetrokken uit gemetselde, geïsoleerde spouwmuren en kozijnen met dubbel glas. De vloeren zijn van hout. De woning heeft een beschoten kap en is met pannen gedekt; de pannen zijn vernieuwd in 2005. De woning is aan de binnenzijde volledig geïsoleerd.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, meterkast en lichte toiletruimte met fonteintje. De L-vormige woonkamer met grote raampartijen is voorzien van houten vloer, authentieke houten balken en airco. De begane grond is voorzien van vier slaapkamers, enkele met vaste kastruimte en de ouderslaapkamer is voorzien van openslaande deuren. De woonkeuken (2002) met gezellige schouw geeft ook toegang tot de kelder (ruim 8,5 m2). U kookt op inductie. De bijkeuken heeft een aansluiting voor wasmachine en -droger. De badkamer is ingericht met toilet, wastafelmeubel en een cabine voorzien van douchepaneel voor massage-/ regendouche.  

Verdieping:
Vanuit de bijkeuken is een beperkte bergzolder middels een vlizotrap bereikbaar.

De bedrijfswoning met aangebouwde bedrijfshal (huisnummer 22b)
Dit object is gebouwd in 1965. Het geheel heeft een inhoud van 2.821 m³ en een gebruiksoppervlakte wonen van 98 m². De woning is opgetrokken uit gemetselde, beperkt geïsoleerde spouwmuren en kozijnen met dubbel glas. De vloeren zijn van beton. De kap is gelijk aan de woning van nummer 22a.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, meterkast en woonkamer met open keuken. Aan de grotere centrale hal zijn drie slaapkamers gesitueerd, een separaat toilet en een badkamer voorzien van douche in het bad, wastafel en wasmachineaansluiting. Deze woning is nu in gebruik als winkel, kantine en bewoning voor een medewerker.

Een tussenlid met plat dak verbindt de woning met de bedrijfshal.
De bedrijfshal is opgetrokken uit stalen spanten en beschikt over grote overheaddeuren. De afwerking is gerealiseerd met betonvloeren, damwandprofielplaten, asbestvrije golfplaten en veel lichtinval. Een heater zorgt voor verwarming van de diverse ruimten. Er zijn nette afgewerkte vertrekken voor opslag, berging, kantoor, toilet en een ontvangstruimte met ruim ingericht keukenblok aanwezig (gaskooktoestel). Het gebruiksoppervlak van deze overige inpandige ruimte bedraagt 612 m2.
Aan de achterzijde van de bedrijfshal is een afdak met twee paardenboxen en stro-opslag gerealiseerd.

Bijzondere kenmerken van het geheel:

  • Veel vrije ruimte/ gazon om de woning (22a).
  • Geheel omsloten tuin met open tuinhuisje waar u volop van uw privacy kunt genieten (22a).
  • Ruime overkapping toegankelijk vanuit de woonkamer en de bijkeuken (22a).
  • Zonwering aan de buitenzijde (22a).
  • De woningen zijn toekomstbestendig: u leeft en slaapt beneden.
  • Het geheel is keurig onderhouden.
  • Aansluitingen voor gas/ water/ elektra/ riool en glasvezel (beide huisnummers hebben eigen meters)
  • Een ruim erf om te rangeren.
  • Weiland voor het houden van paarden of andere hobbydieren met een hek, dat toegang geeft tot de hei.

De bestemming
Het bestemmingsplan ‘Agrarische Enclave’ is vastgesteld op 25 juni 2014 door de Gemeente Apeldoorn. De enkelbestemming is ‘Bedrijf’ (voor de achterliggende cultuurgrond ‘Agrarisch’) en de dubbelbestemmingen zijn ‘Waarde-Archeologie (middel)hoog’ en ‘Leiding-Riool’, welke leiding langs de rand van het perceel loopt. De gebiedsaanduiding is ‘reconstructiewetzone-verwevingsgebied en extensiveringsgebied’.
Er zijn op het perceel maximaal twee bedrijfswoningen toegestaan. Het bouwvlak is bepaald op circa 1.700 m2.

De lijst van toegestane bedrijfstypen treft u aan in de brochure en in de foto’s op internet.

 

Kenmerken


Overdracht
Vraagprijs € 1.300.000,00
Status Nieuw in verkoop
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Staverhul
Huisnummer 22
Toevoeging a-b
Postcode 3888 MR
Plaats Uddel

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 30236 m²

Bouw
Gebruik object Bedrijfsmatig
Object categorie agrarisch ALV overig

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!