Verkocht

Losse grond te koop in Friesland: Twee percelen akkerbouwgrond te Blije

Blije
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  12080 m²

Twee percelen prima akkerbouwgrond gelegen aan de Zwarteweg onder Blije

puike grond, hoog en rond gelegen, reeds geploegd. 

 

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Eigendomsrechten Geheel perceel

Adresgegevens
Straatnaam Zwarteweg
Plaats Blije

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 12080 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Friesland

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio Friesland kunt u rekenen op Agriteam Noord. Uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed. Pier Bakker en Theunis Jensma, met hun uitgebreide ervaring, staan graag voor u klaar om u te helpen bij de aan- en verkoop van uw agrarisch onroerend goed in Friesland. Als ervaren makelaars en taxateurs beschikken zij over een groot netwerk en bieden zij deskundig en realistisch advies wanneer u een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond wilt kopen of verkopen.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.