Nieuw in verkoop

Losse grond te koop in Groningen: Midwolda, Zijdwende

Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  486.550 m²

Percelen landbouwgrond gelegen ten oosten en westen van de Zijdwende te Midwolda, respctievelijk groot 10.23.69 ha en 38.41.81 ha derhalve totaal groot 48.65.50 ha. Het betreft (deels zanderige) zeekleigrond. De gronden zijn prima ontsloten.

Kenmerken


Overdracht
Referentie Zijdwende Midwolda
Status Nieuw in verkoop
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Zijdwende, Midwolda

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 486.550 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Groningen

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

Voor betrouwbare ondersteuning in de regio Groningen en Noord Drenthe kunt u vertrouwen op Agriteam Zuidlaren. Makelaar en taxateur Koen Warners staat klaar om u te begeleiden tijdens alle essentiële fases van uw bedrijfsvoering. Met zijn diepgaande kennis van de regio Groningen en Noord Drenthe, en als lid van het landelijke netwerk van Agriteam, profiteert hij van de gedeelde expertise en kennisuitwisseling.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.